Elza's

haltar.

 

I mina lurar dom senaste dagarna 

Hej på er, igen. Tänkte egentligen bara kolla in lite och se hur ni alla mår. Jag mår bra, bättre iallafall. Det har legat ett eko över bloggen den senaste veckan och jag har faktiskt inte bloggat någonting sedan jag kom hem från Spanien. Spanien var supermysigt, god mat och fint väder. Tyvärr under resans slut fick jag väldiga problem med kosten, ingen aptit eller någon hunger vilket ledde till en sorts svält som jag aldrig trodde att jag skulle gå tillbaka till. Men jag mår bra nu, jag lovar. 

Skriv till mig om det är något mina hjärtan, jag finns alltid här <3 

 

 

Han kallar sig Esmaralda.

God kväll mina fina! Idag är det fredag, långfredag dessutom. Känns lite konstigt att inte fira påsk alls i år men det är helt okej det här också haha. Jag sitter nu nyduschad i väntan på att gå ner och äta, här på gran canaria ligger vi nämligen en timme efter er. Kurrar lite i magen. 

Idag har det vart underbart varmt och jag har suttit klistrad framför min bok som jag spontant köpte på Arlanda. Den heter "Han kallar sig Esmaralda". Riktigt spännande och härlig bok som man inte kan stå emot att känna igen sig i. Ni måste läsa! Jag började läsa den idag och jag är inte förvånad om den är utläst imorgon haha. 

Svennar hela bunten

Utsikten från balkongen kan man inte klaga på! 

Hej mina hjärtan! Jag har det rätt bra och det kanske också är anledningen till varför jag inte bloggat någonting. Hihi busig :) Min familj har hamnat på ett ställe där vi känner oss allt annat än hemma, det är inte någonting negativt utan bara spännande och roligt. Vanligtvis åker vi till ställen där inga turister är medan vi nu åkt till ett ställe där det är ovanligt att höra något annat språk än skandinaviska. 

Ett riktigt svennebanan ställe men det är roligt, känns lite som jag är med i ett avsnitt av Ullared hahah. Men Alva har kul och det tycker jag är viktigast <3 

Stockholm.

07.04.2017 det var våran tur att bli ännu ett offer. Världens vackraste stad var igår en plats folk rymde ifrån, flydde ifrån och fruktade. Igår hade jag med mig tur, idén om att hoppa av tunnelbanan vid T-centralen gå in på Åhlens och lukta på parfymer blev inte av. Jag valde istället att åka vidare till Tekniska högskolan och sedan att vidare åka till Norrtälje. 

En stor sorg och oro ligger nu över Stockholm, hur kan man göra såhär mot oskyldiga människor. Bussresan till Norrtälje övergick till ett samtal mellan oss passagerare om vad som hade hänt. Personer ringde nära och kära för att försäkra sig om att ingenting skett med dom. Jag fick ta emot flera samtal från mina nära och jag var då och även nu otroligt glad att jag inte valde att stanna kvar i Stockholm 5 minuter längre. 

Snälla ta hand om er, se till att era familjemedlemmar är i säkerhet. Även om detta skedde igår så ber jag er, håll er hemma. Så långt från Stockholm som möjligt. 

 

Blondie.

Sån här dålig uppdatering har det inte vart på länge, har ingenting o skylla på. 

Omg btw vad tycker ni om mitt hår, nu är det ju som sagt "räddat" och såhär blond har jag inte vart sen ja va bebis hah <3 

Jag har inte vart på gymmet på en vecka vilket känns så himla sämst, jag vill ju men jag ger bara upp! Kan någon hjälpa mig för det går ju knappt! Har ingen motivation alls. Elliott har också börjat träna så nu känner jag mig som den enda som bara ger upp. Men jag ska tvinga mig till detta för jag vet att jag mår bra av det!

Men någonting jag också mår väldigt bra utav är min familj som står upp för mig i alla lägen och som jag nu nästa vecka kommer ha helt för mig själv i Porto Rico med sol och bad. Kommer dock sakna påskmat :( Vad ska ni göra mina hjärtan? Berätta gärna <3 

Vårens sneakers.

1. Här   2. Här  3. Här   4. Här  5. Här

Zalando älsklingen har verkligen ett stort utbud av typ allt, skor framför allt! Ni som dagligen ser mig vet att jag typ bara äger ett par converse sen 2012 som då var vita men nu är dom allt annat än vita, hål överallt och riktigt snuskiga med blod i. Sån är jag. 

I vår måste en ändring ske, är riktigt sugen på att införskaffa mig ett par sneakers som typ kan funka till allt. Därför slängde jag ihop några av mina favoriter från zalando, tycker ni om dom? Jag älskar dom! ^^

cover of the tisdag.

Nu är äntligen den här vidriga veckodagen slut, tisdagar är värst! Tänkte bjuda på en sån himla bra cover av favoriten Ruth B, sån himla duktig tjej verkligen! 

Jo angående mitt hår..ännu är jag inte nöjd men jag kämpar vidare haha, det är nu bara att köpa silverprodukter så att mitt hår inte ser så himla gult ut! Hatar det -.- Hur vill ni ha det här på bloggen? Sett att jag fått några nya läsare här på bloggen vilket är såå himla kul <3 Det var ju hur länge sedan som helst jag gjorde någon tag, vill ni se någon?

Style me please.

Vilket drama, nu sitter jag här igen hos frisören helt otippat egentligen. Jag kom på igår att det skulle vara en suverän idé att färja håret hemma med något billigt från rusta, nä inte riktigt... det gick ät pipan och nu sitter jag här hos frisören med hopp om att det återgår till fint :(

Mer om detta senare, håll tummarna för mig!!

NEXT -->

Nästa destination, Puerto rico! Påriktigt hur nice?

Nu har det visst vart några fina dagar här i Sverige men jag behöver sol, hela familjen behöver sol! Vi drar på påsklovet till Gran canaria med sex timmars flyg dit och hem :) Det blir en all inclusive resa vilket är väldigt olikt min familj. Men sol, mat och bad vill vi ha så varför inte liksom! 

 

Nära o kära, godmorgon! Jag är precis på väg ifrån tandläkaren...inge behagligt. Men som tur var hade jag perfekta tänder utan ett enda fel. Woho! Igår tog jag en sväng till gymmet, ville träna lite ben. Gick väldans bra faktiskt och nu är jag verkligen igång!

Tanken är att jag skulle gå till gymmet idag med meeeen magont idag och plan B är choklad o mys med pojkvännen ;)