Elza's

VECKA VADÃ….

Enformiga veckor as usual 

Måndag: Imorgon är jag ledig, herregud vad skönt! Ska ändå försöka få dagen aktiv och kanske kicka igång dagen med en riktigt god frukost! Vi får se!

 

Tisdag: Veckan jobbigaste skoldag med Matte, natur och språk. Slutar sent och kommer säkerligen inte ha någon energi alls för gymmet. Det blir 50/50 på den fronten haha.  

 

Onsdag: Blev det inget gym på tisdag så måste jag verkligen sätta igång på onsdagen! För en vecka sen var jag på gymmet med F och jag kan säga att träningsvärken var olidlig efteråt, fick han mig att kicka igång med träningen så kan jag ju inte ge upp! 

 

Torsdag: Har inga vidare planer på torsdag, slutar vid tre tiden och känner jag mig själv rätt så kommer jag vara så trött så trött! Kanske tar och träffar någon kompis bara för att känna sig lite levande. För vet ni? På vanliga skoldagar i skolan så går jag in i någon sorts dvala, förstår inte vad jag gör, kommer inte ihåg vad jag säger haha. En zombie helt enkelt!

 

Fredag: Party party party!! Nu var det ett tag sedan jag var på fest och på fredag är det dags för den årliga festen för de nykomna ettorna i min skola och andra skolor. Alla är liksom välkomna! Kommer bli galet kul för alla mina kompisar kommer vara där ♥ 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas