Elza's

10 saker ni troligtvis inte visste om mig.

1. Är sååå såå intresserad utav andevärlden, kan sitta i timmar och prata med folk om det. Vi människor vet så lite (!) Så himla spännande

 

2. Jag spelar, snackar nu om spel som ni oftast ser grabbar spela. Spel där man mördar människor och svär för att man själv dör. Alltid vart lite av en pojkflicka och spela är något jag gjort länge. 

 

3. Apropå spel så älskar jag verkligen spelmusik/filmmusik. Ingen sång utan bara rena orkestrar som spelar spänningsmusik...detta lyssnar jag på ibland från morgon till kväll. 

 

4. Ni kan dra mig i håret de bäst ni vill, jag är inte håröm någonstans! 

 

5. Jag har ett gehör öra (?) vilket betyder att jag alltid haft förmågan att själv kunna höra vilka noter som spelas i en låt så att jag sedan kan återspela sången någorlunda på pianot därefter utan noter osv. 

 

6.  Jag ljuger...helt ärligt rätt ofta och är riktigt duktig på det också. Har svårt att ljuga när det gäller något negativt, men jag drar ofta till nån vit liten lögn för att förgylla historien lite ;) busig.. 

 

7. Jag är expert gällande urinvägsinfektion haha låter något skumt. Men det är så att jag har haft det såå pass många gånger så tätt inpå så jag har blivit lite av en doktor i min kompisgrupp :) 

 

8. Jag sover med 1000 filtar, nallar och kuddar. Älskar att ha det varmt och gosigt! 

 

9. Jag är expert på att skjuta upp saker, allt från läxor till städning i rummet. Skjuter upp allt! 

 

10.  Jag har extremt många små ärr på min kropp, de flesta har jag ingen blekaste aning om vart de kommer ifrån, dom bara är där! Man känner sig ju som en riktig fighter haha ;)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas