Elza's

Vilken dunder brunch.

Kristi Himmelsfärd avklarad och jag kan säga er att denna långhelg vart den bästa på väldigt väldigt länge! 

På själva Kristi himmelsfärds dagen samlades gamla tjejgänget ihop för en dunder brunch på Sthlm brunch club, recommended recommended! Helgen pågick vidare och redan nästa dag (fredag) var det dags för ännu en utflykt till stan, denna gång med två av mina tjejkompisar. Under hela dagen var det runt 25 grader och vi bara låg och njöt i Vitabergsparken. Myyys <3 

Dagen fick ett spontant slut då ja och Linnea åkte iväg till några bekanta mitt i natten, vi har känt oss mycket spontana denna helg och mer spontant skulle det bli haha. Lördag blev då lugnare under dagen, men klockan 21.00 var det dags igen o fara hah. Denna gång en fest i stockholmstrakterna. Natten gick så fort men ändå lyckades vi komma hem klockan tre. Avslutningsvis måste jag bara säga att såhär bra har jag inte mått på så länge, tack till er alla fina som gjorde allt möjligt <3 

 

(Jag vet att ni fortfarande väntar på era svar och jag lovar er att jag ska publicera alla frågor jag fått till frågestunden, har faktiskt skrivit allt men såklart  försvann det och jag gav upp under en vecka haha, men så snart som möjligt kommer ni få era frågor besvarade <3) 

Fri.

 

(Fredag 19) 

Vilken jävla värme hörni! Helt sjukt, 27 grader klockan 10 imorse. 

Dum som jag är så tog jag på mig en tjock munkis påväg till gymmet och jag dog. punkt slut jag dog av värmeslag. Men nu är jag hemma igen och klänning fick bli. Sitter nu i väntan på att mina fina vänner ska komma hit, Linnea och Lotten. Är nämligen hemma själv så sällskap blir perfekt. Senare mot kvällen drar vi säkert in mot stan för att träffa lite folk och så, spontan kväll som säkert blir supermys! 

Ni får veta mer senare <3 Huuur ser eran dag ut, jobba på brännan kanske :* 

Våren är här.

God kväll mina fina <3 

En lugn dag för en gångs skull, med endast ett prov och det gick bra guys, så skönt! Känns verkligen som allt jag lämnar in nu är riktigt kasst, halvgjorda uppgifter som jag inte alls är nöjd med. Just nu har vi fler uppgifter än vad vi har skoldagar kvar. Helt sjukt. Men det är ingen ide att säga emot, så bit ihop och gör så gott du kan. 

MEEN har ni sett väderlägsrapporten inför helgen? Över 20 grader med strålande sol, inggeeeenting vi ska klaga på! Herregud vad skönt det kommer bli <3 Såå plockade fram lite plagg jag bara måste haaaa! Här hittar ni dom.  (Linne)  / (Byxor) /  (Väska)  / (Skor)

 

STHLM.

Söndagsångest? Jag känner precis samma. Igår hade jag en superbra dag, promenerade i hela stan och fikade lite överallt med treeevligt sällskap. Druckit så mycket kaffe så vet inte riktigt hur min mage mår haha. Dagen avslutades med att jag somnade framför en film i sängen, som vanligt. Men nu är det söndag och motivationen ligger väll där den brukar, långt långt ner. Har nationella prov hela tisdagen, från morgon till sen eftermiddag, hur ska jag orka...hjäääälpp <3 

Glöm inte att ställa de frågor ni vill så besvarar jag dom!

 

Vad sker.

ILYSM

Vi behöver en stor uppdatering här på bloggen! Ärligt talat. Så mycket har ändrats i mitt liv och ni vet ingenting om det. Därför funderade jag på en liten frågestund, skulle ni vilja ha det? + lite uppdatering kring vad som händer i mitt liv? Det känns verkligen som mitt självförtroende börjar komma tillbaka och det är galet lättande. Trodde för ett långt tag att livet enbart bestod av dalar vilket det gör, men bland dessa dalar finns även toppar och det är dit jag är påväg :) 

Men åter igen, ni får jättegärna skriva frågor till mig privat eller här nere i kommentarsfältet <3 

EVEN ON MY WORST DAY I'M KILLING IT.

Sture P.

Hej mina fina! Vilken nice dag det var igår, strålande sol och brännande hetta. Skoldagen var kort som vanligt på fredagar och jag hade hela eftermiddagen att hitta på en massa roliga saker. Efter skolan åkte jag till Östermalm för att möta min kusin och hans flickvän Emma, sedan promenerade vi vidare mot djurgården och dagen blev till slut (en dag på skansen). 

En underbar dag och en bra start på ett nytt kapitel i mitt liv, fokus på mig själv <3 

EVEN ON MY WORST DAY I'M KILLING IT. 

Recommend Recommend.

Till månadens serietips! 

Har nu kollat igenom alla avsnitt av serien "Thirteen reasons why". En otroligt äkta och vacker skildring av hur ett vanligt tonårsliv kan se ut (tyvärr). Den handlar då om Hannah som väljer att ta sitt liv pågrund av människor omkring henne, en mycket sorlig historia som jag påriktigt har tänkt på 24/7. Funderat massor ifall någon i min närhet känner liknande eller om till och med jag gör det. Ibland är det viktigt att tänka efter och söka hjälp. Det är nog en av de viktigaste budskapen jag hittar i den här serien, att hjälpas åt och söka hjälp innan det får en dålig vändning. 

Recommend Recommend till den här serien. Den är inte bara bra gjord och "underhållande" utan jag tror till 100% att den skapar någon sorts moral i människors huvuden till de bättre. 

En sån där vanlig.

Vilken otroligt underbar dag det vart idag! Håller ni inte med. Har suttit ute i solen i flera timmar under dagen i väntan på min tur till muntliga nationella prov i engelska. Det gick helt okej tror jag, kan inte säga att mina engelska kunskaper är otroliga men något fick jag ut av de iallafall. Fick hem en jacka igår som ni ser på bilden, haha ser lite ut som en struts i den men samtidigt otroligt vacker. Imorgon blir det ännu varmare än idag, hela 20 grader vad de sagt på tv. Ballerinaskor på!!

 

Upp