Elza's

Summer favs.

Jeans. Väska. Skor

Blus

 

"dress". Skor. Väska.

 

Hallå hallå, inser nu är jag packar inför resan att jag inte uppdaterat nya sommarkläder på typ två år. Letar efter snygga fräscha sommarklänningar men förstår att jag fortfarande använder samma som för två år sedan. Därför blev jag bara så sugen på att klippa ihop lite kläder på polyvore. På Polyvores hemsida där man kan sätta ihop olika collage med kläder man gillar kan man gå helt loco, därför om ni klickar in på länkarna ovan så ser ni att prislapparna är skyhöga. Så uppmanar er inte att köpa exakta plagg som i collaget för det är inga plagg normala människor har råd med hahah. Men lite inspiration är perfekt när det gäller att uppdatera garderoben med nya fräscha sommar favoriter. 

Cala D'or.

Next stop.

Goddag mina fina! Ser ni resmålet, dit åker jag på tisdag! Mallorca i någon liten by på den östra kusten. Jag har i år inte vart så involverad i semestern utan jag får se vart jag hamnar på tisdag. Det kommer iallafall bli så så kul att åka tillsammans med en väldigt god vän och familjen såklart. Jag ser fram emot att ta massor av fina bilder som jag kan visa er här på bloggen och nu när jag har Lö med mig så blir det säkert dubbla antal bilder hah. 

Vi är borta två veckor och sedan fortsätter sommaren här i Stockholm, lika härligt det! Men nu taggar vi till Spanien  ☼

1 week.

Hej på er, hur mår ni? 

Själv har jag sedan en vecka tillbaka dragit på mig en irriterande förkylning och jag har absolut inte hjälpt till och friskna. Men jag har haft väldigt roligt, med sköna människor och fått chansen att lära känna många nya personer. Superkul verkligen! :)) 

Nu är jag dock trött, väldigt trött så det passar utmärkt att åka till Spanien om en vecka, vila ut sig och ha det riktigt gött. Som säkert inte nämnt så åker jag tillsammans med min familj + min bästa vän sedan barnsben. Kommer bli så kul att tillsammans med Lö sola och bada två veckor i sträck <3 

im so solli,

Två veckor borta från bloggen, hur blev det så när jag lovade er dels svar på min frågestund som jag typ hade för en månad sedan och sen även massor av somriga inlägg! Jag har sedan skolavslutningen seriöst inte vart hemma någonting, och absolut inte vart i kontakt med någon dator. Mobilen är inget alternativ heller så det alltid lyckas bli något fel. Sorgligt nog funderar jag på att byta bloggportal till någon där jag alltid kan känna mig säker vid att mina tidsinställda inlägg publiceras.

Nu är jag iallafall på bättringsvägen tillbaka till bloggen och ska försöka att falla tillbaka till rutiner igen <3 

Upp