Elza's

Throw kindness around like confetti.

(Inlägg från fredags) 

Godmorgon mina hjärtan, hoppas ni sovit gott <3 Jag har efter en mycket slö vecka tagit mig kraft till att gå till skolan. Dagen är inte lång och känns som ett bra steg "ut i vardagen" igen. Idag ska jag även få lite glädje av att min pojkvän kommer till stan och ska spendera helgen med mig, behöver en helg bara han och jag med dejtkväll på lördag och slöa på söndagen, I need. Veckan har vart urusel, arg över små saker ena sekunden och andra sekunden sprallig och glad, totalt psykbryt. 

Kikade in min gamla ask här om dagen och insåg hur mycket skit jag låtit folk kasta över mig, kastar dom ba bakom mig och finner dom extremt skrattretande. Men tankarna kommer ju, vad är det för inkompetenta jävla idioter som förstör så mycket för en människa. Hoppas dom skäms. 

Men du <3 Vad folk än säger, skriver och tycker om dig så ska du veta att oavsett vad så är du bäst, vackrast, finast och totalt bäst <3 Glöm inte det. 

ERROR PÅ BLOGGEN.

tb bild från somras då man kunde ha klänning :( <3 <3 

Hörrni, något problem har inträffat på min blogg och under hela helgen har mina inlägg inte publicerats på rätt sett, vissa har inte kommit upp alls och andra har buggar då varken bild eller text visar :/ Synd. Men nu verkar problemet ha slutat och allt fungerar som det ska, hoppas jag haha. I vilket fall ville jag bara informera att det kommer titt som tätt komma upp inlägg som egentligen skulle komma upp i helgen :) 

Dunderfrulle.

Godmorgon mina hjärtan! 

Ännu en dag är jag hemma, mådde faktiskt sämre imorse men som tur är det värsta över nu. Jag tog mig tid att göra en riktig dunderfrulle, gröt med blåbär,passionfrukt och nötter, mums! Samtidigt som jag älskar onyttiga frukostar med panggoda pannkisar, bacon och oboy så sitter det ganska bra med en stabil frukost med avokadomackor osv. 

Har hittat massor av roliga recept i den här "Detox" boken och det är så kul att testa på och kanske hitta något som kan bli en favorit. 

Bring Sportswear.

 

(Adlinks) 1. /HÄR/   2. /HÄR/        3. /HÄR/  4. /HÄR/         5. /HÄR/ 6. /HÄR/

Det känns verkligen så kul att ha kommit igång med träningen, lite grann iallafall. Gymmet och träning handlar ju om att må bra och ha en stund då man tänker på ingenting.

Något som är viktigt för mig är att känna mig fin när jag tränar, bryr mig inte alls om  hur andra ska se på mig när jag tränar MEN för min egna skull för att känna mig mer motiverad så är det viktigt med snygga träningskläder. Kikade in på Bring Sportswear och blev helt kär. Känner att jag måste inom kort tid beställa någon av dom. 

 

Wake up.

Kick ass. 

Repeat. 

Pink Lemonade 2.0

God eftermiddag folks! Spenderar dagen hemma idag, mådde inte alls bra imorse så idag blev det en sån dag som jag bara ligger och degar. Som vanligt blir dagen spenderad framför "How I Met Your Mother" och We Heart it och letade fram bilder som fick igång tankarna lite. 

Igår gick jag på gym med Hanna och det känns helt ärligt riktigt bra att komma igång, dock behöver vi fort som attan byta gym till något som i alla fall har maskiner från 2000 talet. Usch så skabbigt det var. 

ARG

Jag är inte så ofta arg, men det händer. Det händer alla. Jag tänkte ta upp några av de vanligaste anledningarna till varför jag blir arg. Håller ni mer några?

  • Behandla mig ALDRIG som ett barn, please jag går inte på dagis längre och behöver inte kontrolleras 24/7. Igår skedde en grej som jag tror gjorde alla i min klass riktigt arga och sura, nämligen att vi fick bestämda platser i klasserna. Vår klass är absolut inte stökig och får mycket beröm om hur nöjda alla lärare är med oss MEN ändå ska dom "straffa" oss genom att bestämma placering åt oss. Så larvigt. Vi behöver inte bestämda platser, liksom snälla -.-

 

  • Jämförelse, usch vad jag hatar detta! Jämföra mig med andra får mig bara att vilja skrika. "Kan inte du göra som ...", "Kan inte du vara lika duktig som ....". Jag gör så gott jag kan till att vara den perfekta personen men jag är inte den, ingen är det! Hantera mig som jag är eller strunta i mig. 

 

  • Människor som aldrig kan lyssna in vad man har och säga utan att koppla allt till sig själv. "Åh jag ska utomlands om några veckor", svar.. "Aha det ska jag med, vi ska till thailand och det kommer bli så skönt". Låt mig prata till punkt människa! Ställ frågor! Var trevlig!

 

KUNGLIG ÅKNING!

Hej på er! 

Idag kändes det som en bra dag, vi åkte skridskor med klassen i eftermiddags vid kungsan vilket var kallt haha, men det gjorde inte så mycket för vi hade verkligen så kul! Jag var den första som ramlade och det var inte otippat att det skulle vara så haha. Tycker verkligen om min klass, inser nu efter alla år med klasser som är helt annorlunda att man verkligen kan ha en bra sammanhållning. Alltid vart avis på de klasserna där alla är vänner osv och nu går jag i en, bästa! 

Dagen började egentligen med en riktigt arg Elin men det ändrades snabbt när man fick gå ut på isen och göra bort sig haha. 

Försöker ta tag i livet.

Det är lätt att i början av året säga "Nytt år nytt jag" komma på mål och förväntningar. Hittills känns det inte alls bra, har fått dåliga resultat i skolan, tappat lusten till att träna och tappat lusten till allt inklusive bloggen. Allt har känts som en tyngd på mina axlar att hela tiden ta sig ork till att göra saker när man helst bara ligger hemma i soffan hela dagarna. 

Jag vet att det är många i min vänkrets som känner samma sak och ärligt talat förstår jag inte vad som händer, alla har blivit deprimerade och jag och mina vänner mår inte alls bra. Stress, press och ork. Ingenting går ihop och det blir bara tyngre och tyngre att bära. 

H&M HOME

(Adlinks) 1. Ananas tallrik // 2. Liten ljusstake // 3. Stor ljusstake // 4. Porslinsask // 5. Prydnadskudde // Ljushållare guldfågel //

 

(Adlinks) 1. Bäddset // 2. Prydnadsburk ananas // 3. Doftljus // 4. Body scrub // 5. Duschdraperi // 6. Trälåda //

Gott nytt år mina hjärtan! Nu är det nytt år och man kan äntligen få lite motivation till det ena och det andra. Lämna det dåliga bakom sig och se det nya året som en omstart. Jag skrev klart en essä som egentligen skulle vara klar dagen innan julafton men som jag bara sket i och kände för att endast fira jul istället. Nu är det bara en inlämning kvar som måste in fort som attan men det får jag ta senare. Efter jag vart klar med essän satte jag mig och kollade igenom H&M's nyheter och lekte lite med tanken om att få inreda mitt hem helt själv. 

Upp