Elza's

Den feta tisdagen eller nått.

Amen se vad det blev idag ;) Såklart ska det vara semlor på fettisdagen och helt ärligt tycker jag inte särskilt mycket om mandelmassa så min fyllning blev nutella..men jag ska berätta en hemlis. Jag är inte så förtjust i nutella heller, heartbreaking I know.

Men är det fettisdagen så ska de va <3  

tisdag

Usch vilken stormig tisdag här uppe i Tänndalen, det var inte alls behagligt med all snö som piskar mot hakan. Så det fick bli en kort dag i backen :) Vanligtvis är det ganska dött och stillsamt här uppe där vi bor, det är fåtal grannar som man dessutom aldrig ser eller hör MEN nu gör vi historia då vi blivit bortbjudna till närmsta grannen. Supertrevligt! 

Hoppas ni haft en underbar tisdag <3 

Ut i backen.

Godmorgon mina hjärtan! När som helst nu ska vi iväg till backen för att åka lite skidor, hur taggad som helst! Jag vet inte om jag är en skidperson, jag är extremt kallblodig så det spelar ingen roll hur många lager kläder jag har, jag fryser ändå. Vi får se hur många åk det tar innan jag är en isglass haha. Hur har du det på ditt lov? Har ni lov? 

Antar att många av er fortfarande ligger i sängen och drar er till klockan 12 och det är också skönt! Men jag är ändå glad att jag får spendera mitt lov här uppe med aktivitet annan än skolan. Ha det så fint ni alla fina <3 

 

 

Vårens +

Bilder hittade på weit 

Något av vårens trender som jag bara älskar är smutsrosa kläder, det är verkligen så fint! Jag har allt för få sådana kläder. Allt från hela plagg som jackor till små accessoarer som väskor och skor, snyggt allt ihop! Håller ni inte med <3 

Btw så är jag i fina Tänndalen och vi har haft en underbar dag med sol och mys i snön, skidåkning blir imorgon så tagga!

On the road.

Hej hörrni! Sitter nu i bilen påväg till vår fina fjällstuga i Tänndalen. Vi har kört kanske lite mer än halvvägs och vi startade tidigt i morse så vi lär väll vara framme i dagsljus iallafall. Spendera dagen i bilen kan vara mysigt men usch vad min rumpa gör ont haha :)

22/8 - 2016

Hej på er mina fina <3 

igår för prick ett halvår sedan träffade jag och Elliott varandra för första gången, inte var de romantiskt utan vi som många andra lärde känna varandra över internet, super töntigt men det blev så! Vi träffades en måndag 22/8 - 2016 och blev där efter ganska så snart ett par...själv tycker jag de e lite töntigt med dagar osv men det känns så konstigt ändå att vi har hållit ihop ett halvår nu.

Sitter nu på bussen faktiskt för att träffa Elliott i Norrtälje innan jag åker till fjällen på lördag. Hur var eran dag? Min var kanon då jag fick sluta 3 timmar tidigare, så skönt!  

Något viktigt.

Såhär såg jag ut idag! Ganska så enkelt ändå med svarta jeans och en söt blus <3 

Men det är något jag vill ta upp med er, jag och många av er vet jag brottas med dålig självkänsla, ångest och dåligt självförtroende. Det är ingenting vi ska behöva soppa under mattan, jag vill inte det och ingen av er ska behöva skämmas för det.

Vår uppfattning om verkligheten är så skruvad och skev och det är så synd att iallafall jag inte kan se det som egentligen betyder något. Jag kan inte sitta här och skriva om att mitt liv är perfekt för det är långt ifrån just nu, och jag skäms inte för det. Jag vill inte stå bakom den skeva bilden av att alla mår bra för så är det inte. Att jag mår skit just nu gör mig bara mer mänsklig och dig också :) Vill skicka alla mina hjärtan till er som går igenom svåra perioder och svårigheter, kärlek till er! Ni är helt fantastiska! 

Nostalgitrippen!

Hade ett riktigt throw back time med Elliott nyss över Skype, och herregud vad man känner sig gammal när man drar upp sånna här gamla program som inte sänds längre! Att det har förändrats på mycket på så kort tid är ju helknäppt! Men för er som är runt min ålder känner säkert igen några av dessa :)

Blir så glad av lite nostalgi <3

SPRING SPOTIFY.

Får sån himla vårkänsla av vädret vi har idag! Även utav dessa låtar kan jag bara inte sluta tänka på våren. Visst är det bara Februari men vi går mot ljusare tider och det tackar jag för. Ser så himla mycket fram emot våren och sommaren, fantiserar om snygga outfits, längre kvällar och massor av skoj och mys med vänner och nära. Hur taggad är jag inte!

Har massor av planer på att få in mer bilder på bloggen, och apropå bilder så funderar jag på att samla till en ny kamera...jag vill ha en liten smart kamera som man bara kan ha liggandes i handväskan men ser att alla är så dyra :( Tyvärr. Men  frukta inte! Jag ska ordna upp bloggen <3 

Lunch.

Vilken fin söndag va! Sol och värme :) 

Igår spenderade jag och min familj dagen på Östermalm på museum, tycker alltid det vart kul och intressant att åka med skolan till museum så klagar verkligen inte när jag får åka med familjen. Vi tog en fräsch lunch på historiska museet och gick senare vidare till skelett och forntider, haha. 

Den här söndagen tror jag nog är den enda som jag inte känner ångest! Har en del grejer kvar att ta igen nu när jag vart sjuk så länge men annars står det still. Så himla skönt!