Elza's

New in, galen vecka.

Hej på er, skrev faktiskt ett helt okej långt inlägg till den här bilden angående hur min vecka sett ut men något hände och den försvann :/ Men för att sammanfatta min vecka kan jag säga, stress. Nu kommer jag knappt ihåg vad jag gjort den här veckan som vart men stress har den bidragit till iallafall haha.

Köpte en ny väska (som ni ser lite av på bilden), tycker den är dösnygg och funkar till allt när man inte ska ta med sig så mycket. Köpte den på scorett vid skrapan för ca 500 kr vilket jag absolut tycker är värt. Veckan har fyllts av nationella prov också, skittråkigt och känns ganska dåligt men vafan, skitsamma. 

Blue ocean.

Oversized skjorta Här

Jeanskjol Här

Sjukt snygga plagg jag kikade på innan jag åkte till Spanien, tanken var ju att jag skulle köpa dom också men fortfarande sitter jag här utan det ena eller de andra. Vi får se ifall dom också får sin plats i garderoben.

Påtal om garderob så är det mycket väl läge för min garderob att få en rejäl uppdatering, inte av kläder (eller jo kanske de också) men utav möbler, jag ser inte vad jag har för kläder och just nu är det rummet snarare ett sopnedkast där allt jag inte vill ha framme får stå och damma. Usch säger jag bara xD Tankarna går mot vitt, fräscht och snygga silvriga galgar :* 

haltar.

 

I mina lurar dom senaste dagarna 

Hej på er, igen. Tänkte egentligen bara kolla in lite och se hur ni alla mår. Jag mår bra, bättre iallafall. Det har legat ett eko över bloggen den senaste veckan och jag har faktiskt inte bloggat någonting sedan jag kom hem från Spanien. Spanien var supermysigt, god mat och fint väder. Tyvärr under resans slut fick jag väldiga problem med kosten, ingen aptit eller någon hunger vilket ledde till en sorts svält som jag aldrig trodde att jag skulle gå tillbaka till. Men jag mår bra nu, jag lovar. 

Skriv till mig om det är något mina hjärtan, jag finns alltid här <3 

 

 

Han kallar sig Esmaralda.

God kväll mina fina! Idag är det fredag, långfredag dessutom. Känns lite konstigt att inte fira påsk alls i år men det är helt okej det här också haha. Jag sitter nu nyduschad i väntan på att gå ner och äta, här på gran canaria ligger vi nämligen en timme efter er. Kurrar lite i magen. 

Idag har det vart underbart varmt och jag har suttit klistrad framför min bok som jag spontant köpte på Arlanda. Den heter "Han kallar sig Esmaralda". Riktigt spännande och härlig bok som man inte kan stå emot att känna igen sig i. Ni måste läsa! Jag började läsa den idag och jag är inte förvånad om den är utläst imorgon haha. 

Svennar hela bunten

Utsikten från balkongen kan man inte klaga på! 

Hej mina hjärtan! Jag har det rätt bra och det kanske också är anledningen till varför jag inte bloggat någonting. Hihi busig :) Min familj har hamnat på ett ställe där vi känner oss allt annat än hemma, det är inte någonting negativt utan bara spännande och roligt. Vanligtvis åker vi till ställen där inga turister är medan vi nu åkt till ett ställe där det är ovanligt att höra något annat språk än skandinaviska. 

Ett riktigt svennebanan ställe men det är roligt, känns lite som jag är med i ett avsnitt av Ullared hahah. Men Alva har kul och det tycker jag är viktigast <3 

Stockholm.

07.04.2017 det var våran tur att bli ännu ett offer. Världens vackraste stad var igår en plats folk rymde ifrån, flydde ifrån och fruktade. Igår hade jag med mig tur, idén om att hoppa av tunnelbanan vid T-centralen gå in på Åhlens och lukta på parfymer blev inte av. Jag valde istället att åka vidare till Tekniska högskolan och sedan att vidare åka till Norrtälje. 

En stor sorg och oro ligger nu över Stockholm, hur kan man göra såhär mot oskyldiga människor. Bussresan till Norrtälje övergick till ett samtal mellan oss passagerare om vad som hade hänt. Personer ringde nära och kära för att försäkra sig om att ingenting skett med dom. Jag fick ta emot flera samtal från mina nära och jag var då och även nu otroligt glad att jag inte valde att stanna kvar i Stockholm 5 minuter längre. 

Snälla ta hand om er, se till att era familjemedlemmar är i säkerhet. Även om detta skedde igår så ber jag er, håll er hemma. Så långt från Stockholm som möjligt. 

 

Blondie.

Sån här dålig uppdatering har det inte vart på länge, har ingenting o skylla på. 

Omg btw vad tycker ni om mitt hår, nu är det ju som sagt "räddat" och såhär blond har jag inte vart sen ja va bebis hah <3 

Jag har inte vart på gymmet på en vecka vilket känns så himla sämst, jag vill ju men jag ger bara upp! Kan någon hjälpa mig för det går ju knappt! Har ingen motivation alls. Elliott har också börjat träna så nu känner jag mig som den enda som bara ger upp. Men jag ska tvinga mig till detta för jag vet att jag mår bra av det!

Men någonting jag också mår väldigt bra utav är min familj som står upp för mig i alla lägen och som jag nu nästa vecka kommer ha helt för mig själv i Porto Rico med sol och bad. Kommer dock sakna påskmat :( Vad ska ni göra mina hjärtan? Berätta gärna <3 

Upp