Elza's

All black.

Härlig solig fredag och jag bär svart, what else?

Okej vi måste nog diskutera min variation av färgval, min garderob består enbart av svart. Nu till hösten vill man ju ha fina kläder, söta kjolar, trenchcoats osv men Elin väljer all black. Vad ska ni göra i helgen?

Själv sitter jag på bussen till Norrtälje för att sova över hos Elliott, vi har inte setts på en vecka nu och båda börjar väll inse att distans suger. Aja what to do <3 

COCOA BROWN.

Inser nu när jag laddar upp bilderna att det finns kvar en massa brun utan sol på handsken, HANDSKE ÄR ETT MÅSTE!

En av alla fördelar sommaren har är brännan man får utav att vara ute i solen, nu på bara senaste veckan har hösten dragit igång och jag har behövt insett att min bränna inte kommer bli något bättre :/ Hanna tipsade mig om en brun utan sol hon använt sen, ja typ för evigt.

Åkte till Coop för att köpa den med hopp om att den skulle rädda spöket som jag just nu efterliknar. Än har jag bara testat den en endaste gång men herregud vilken förändring! Vill ni se resultatet och ha omdöme sen? 

Helt klart höstens räddare! 

MORNING.

En bloggfri helg,jag vet så tråkigt men jävligt behövligt. Har inte haft en helg som denna på länge,känns som jag aldrig är hemma längre så det var bara superskönt och ha en helg utan massa inbokade saker. Sitter nu på bussen påväg till skolan,japp jag bloggar från mobilen,hatar hatar hatar det. Men det blir väll så när man inte får in rutiner,sånt är jag bra på! Att inte skaffa rutiner.

Snook is back.

Sjuuukaste, efter 10 år! 

Okej. Igår var nog en av dom bästa dagarna någonsin. Åkte till grönan vid 18.00 och åt, sedan var det bara tags att tagga sönder. Igår så var, som jag hoppas att ni vet och var där, Daniel adam-ray på grönan och uppträdde sjuuukaste konserten. Åh vad bra den var! Vill bara tillbaka nu nu nu! 

Som grädde på moset så kom även Oskar Linnros efter 10 år på scen och uppträdde tillsammans med Daniel. Det konstiga är ju att jag och Tove snackat om Oskar i veckan flera gånger och så bara dyker han upp! Nä asså helt galet. 

 

MORNING.

Godmorgon på er! Sitter på lättakuten i orminge,blev en spontan visit för att ta lite prover. Sjukt störande men bättre att ta tag i det än att låta det va. Det går sjukt segt och jag tror nästan jag kommer sitta här hela dagen i den takten det går nu. Vi tog en lätt fika här på kaféet här i orminge,jag måste säga att det är ett väldans trevligt ställe,rekomenderar Lindeberg bageri och konditori. <33

ATM.

Kompisar,hej!
Sitter på bussen påväg till träningen,ja exakt träningen! Ni anar inte hur länge jag velat träna. Jo jag vet att jag skrivit hur jobbigt det är att ta kraft o ta sig dit men det känns faktiskt bra. Har en del att plugga men idag måste jag få ha egen stund och bara göra det jag älskar. Och det förtjänar ni också <33

ÄNGLIGEN FREDAG.

Godmorgon mina hjärtan!!
Äntligen fredag,idag har vi vår älskade sovmorgon fram till 10.15,skit nice! Men sen fortsätter dagen med två lektioner. I kväll är det nördkväll på skolan som jag och klassen tänkte gå på,umgås,spela kort. Ba ha det mysigt. Hur ser din fredag ut??
XOXO

Life is worth living.

Livet är till för att leva.. 

Ja hörrni, vilken händelserik dag. Första skoldagen för mig efter att hela veckan stannat hemma och vart sjuk, så möts man av en dag full med nya upplevelser och känslor. Fick ta snabba beslut och tror jag fortfarande jag är lite i chock. Det är okej med mig, men man börjar ju tänka. 

Vill berätta för alla mina nära och kära hur mycket jag älskar dom,det glömmer man ofta bort men rätt som det är så är det för sent och man ångrar att man inte sa det där lilla ordet innan man la på telefonen. Nä det är viktigt, vet hur mycket min familj kärleksbombar mig och ibland kan det tillomed bli något jobbigt. Men det är just de kärlek är. <3