Elza's

HOMEWARD BOUND.

Sabina Ddumba. 

Har ni hört Sabinas nya album? Påväg till flygplatsen igår lyssnade vi igenom det, hur bra?! Älskart!

HELLO MILANO.

Milano - Home 

Godmorgon mina fina <3 Vaknade bara för en timme sen eller något här i Milano, home sweet home ibland.

Jag har åkt hit med min bästa vän Sara och vi är galet taggade på de kommande dagarna. Vi har med oss en videokamera som vi bestämde oss för att vlogga vår resa med. Så om ni vill så kan jag lägga upp den här på bloggen någon dag? Vad tycks? <3

HAIR.

Okej jag har fullt upp med att packa,åker liksom om några timmar men kommer ingen vart :( Klippte mig i förrgår, ni har ju inte sett något ifrån det eftersom bloggen stått en del stilla. Tyvärr har det blivit så nu inför Milano..förlåt <3 

Här får ni några bilder. 

PRE FIX.

Obeskrivligt hur mycket jag älskar henne <3

Okej kompisar ni anar inte hur mycket jag har o göra. Min To Do List är hur lång som helst och allt detta ska ja få klart innan lördag då jag och Sara åker. Samtidigt som jag älskar att åka utomlands så hatar jag det här fixandet innan, hur mycket ska man ha med sig osv osv. 

Mest är jag taggad men jag är rädd för att bloggen kommer va relativt tråkig nu när det enda jag gör är att springa runt i huset och dorna runt med allt. Men taggar inför Milano inläggen <3 <3 

20:03

<3 

Vet inte vart min obsession av kepsar började, mest för att dölja dom där dåliga hår dagarna men det är faktiskt något som passar bra till allt!  

Hur var er dag? Tisdagar är alltid jävligt sega, 3 timmars lektionen på förmiddagen och sedan 4 timmar till på eftermiddagen usch. Men nu ser vi mot ljusare tider, inga mera prov och längtar först och främst till lördag då jag och Sara bär iväg mot Milano men också till fredag då Elliott kommer och ska sova över.

 

GYMNASIEMÄSSAN.

Suddiga bilder I know men det får vara så. 

Okej så i lördags stod jag på gymnasiemässan i älvsjö. När jag stod där och såg alla dom här förvirrade ungdomarna kunde jag verkligen känna igen mig och jag fick få mycket minnen.

Det gick ganska bra, jag är hyfsat bra på att prata med främlingar men det är klart att det ibland blev nervöst och ibland hade man helt enkelt inte svar på alla frågor man fick. Jag representerade skolan och jag är nöjd. 

Jag var där halva dagen vilket absolut räckte för min del, man fick så ont i halsen av att stå där och prata hela tiden. Till slut kom Elliott och skulle kolla in några gymnasium så påväg hem fick ja sällskap av honom, myys <3 

LIGHTS OUT.

Förra helgen när jag sov hos Elliott så såg vi Lights out! Hade sånna höga förväntningar och vi var båda super taggade...men tyvärr asså den var skitdålig. Jag gillar ju skräckfilmer men denna var verkligen usel.

Den är värd att se men inte var man skärrad efter att filmen var slut. Det var man verkligen inte. 

Mitt betyg blir...

 

L'ORÉAL PURIFY MASK.

Goooddmorgon! 

Testade denna igår kväll medan jag låg och kollade på "Polarexpressen" bästa filmen! Men iallafall masken, den är egentligen mammas men jag tog mig äran att inviga den. Den var väll mysig, stelnade på huden sådär obehagligt som alla andra ansiktsmasker men aa.

Vet inte riktigt om jag blev bättre i hyn men inte blev jag sämre heller.

MÄSSA.

 

Godmorgon! Du och jag kommer höras i ett annat inlägg senare idag för nu har jag galet bråttom till Älvsjömässan, ska nämligen stå och representera Klara Södra. Kommer bli kul men är såklart nervös...Aja vi ses på mässan eller senare idag :) 

SPOTIFY FAVS.

Måste ha nya hörlurar, när man måste hålla sladden en viss vinkel så att musiken ska fungera...då är det dags att byta hörlurar.

Hittar inte så mycket bra musik den här månaden, buhu. Många gamla låtar som kommit upp och sånt är ju kul. Men här har ni några av låtarna som spelas denna månad