Elza's

Snöskoter med baba

Gud så roligt detta var! Jag åkte och körde för första gången snöskoter, pappa och jag var uppe tidigt igår för att hyra vår skoter. Ni vet myskoxar, aa! Pappa och jag åkte högt upp på fjället till deras vinterbo (där dom håller hus här i Härjedalen) med hopp om att få se någon. Hem åkte vi utan att ha sett ett enda vilt djur men vi var glada ändå! 

Jag måste verkligen tipsa om att göra en sån här trip tillsammans med din familj, det var super mysigt!  DO IT AND U WILL LOVE IT! 

Fint väder på fjället!

Godmorgon på er! Idag är det strålande sol här uppe på fjället och jag och farsgubben är redo att ge sig ut på snöscoter! Superspännande om man frågar en amatör som jag,dock så ska jag nog se till att jag också ska få köra lite thihi busig. Hur har ni det? Är det också fint väder hos er?

 

Köper ni päls?

Glad påsk kompisar! 

Jag hade planerat att lägga upp ett inlägg igår men vet ni vad, jag klev upp kl 6 igår morse för att sätta mig i bilen till Tänndalen och blev så himla trött så jag glömde totalt bort! Aja glad påsk på er alla, jag sitter i fjällstugan nu efter en dag ute i backen, faktiskt var det ovanligt kul med slalom idag. Vädret var något taskigt men inte alls jobbigt. 

Btw hur söt är inte den här mössan jag bär på bilden? Och hold on, it's fake fur, nej den här tjejen väljer faktiskt att avstå från allt sånt där. Hur gör ni? Köper ni riktiga pälskläder?

Påskpyssel

Halloj kycklingar!

Ser ni vad jag gjorde idag? Klassen fick idag en timme åt att bara pyssla, extremt kul! När man kommer upp på högstadiet finns det inte att man sätter sig i pysselrummet och pysslar så när man får en chans att känna sig som barn igen gör man det! Till och med vi äldre ungdomar gillar att pyssla ska ni veta! 

Hur mår ni idag? Jag mår toppen, ska iväg om ca 30 sekunder med mamma någonstans, ha ringen aning faktiskt. Kommer med roligare inlägg senare ikväll. Puss och kram! 

Sommarkropps motivation!

Nu har äntligen "våren" kommit och det är inte långt kvar till sommaren. Detta innebär för oss målinriktade att snart sommarkroppen måste vara på plats. Det skiljer sig mellan oss alla hur vi vill se ut, några kämpar high core medan vissa inte bryr sig alls och är nöjda med sig själva inför sommarn. Men det är just det där i början som är svårt, motiveringen finns inte där för många. Här är några tips!

1. Träna sådant du tycker är roligt. Du ska hitta din egna träningsmetod och träna sånt du själv tycker är rolig. Te.x kan du gå ihop med någon kompis till gymmet och höra ett träningspass mycket roligare. Blir det tråkigt kommer du förr eller senare lägga av. 

2. Skriv upp tydliga mål. Nu har vi några månader kvar till sommarn och då passar det alldeles utmärkt att sätta upp mål. Sätt upp trovärdiga mål som du vet att du har chans till att utföra. Klarar du 5 km på löpbandet nu kanske du sätter upp målet att klara 8 km inom nästa månad.

3. Ta inspiration ifrån bloggar, tidningar och appar. Testa deras bästa träningstips och få en riktig boost av motivation! 

4. Börja träningen med en god inställning, träning är kul! Kommer du in till gymmet med en dålig och tråkig inställning blir det aldrig bra. Glöm inte bort ditt mål, se istället ditt perfekta jag som du själv vill se ut och må. Kämpa för att nå ditt mål. 

 

 

Vinst!

Hej damer och herrar! 

Tycker att det vart lite sisådär uppdatering på denna blogg denna vecka, förlåt för det. Idag "spelade" jag match. Dock varade det bara i 5 minuter, fem minuter ute på plan är inget man blir glad över kan man säga, så är lite smått bitter nu. Dock vinst vilket är toppen med tanke på att detta var vår sista match denna säsong, nu är det bara att tagga till nästa.

Helgerna går så himla fort nu,  varför vet jag inte men något är fel med veckodagarna nuförtiden. Är det bara jag som redan har måndagsångest? 

onsdag

Vilken vårdag hörni, 14 grader och strålande sol med inte ett moln på himlen. Här i Stockholm har det redan börjat blomma, känns bra och man får massor av energi. I tisdags började dom Nationella proven, mitt bland lyckan om vår kommer dom där proven och ska förstöra.

Å andra sidan är det inte själva proven som är jobbiga, det är stressen och prestationsångesten som börjar komma som förstör hala veckan för mig.Aja the point of this inlägg is that det är väldigt skönt att kunna ta fram solglasögonen på vägen hem från skolan.