Elza's

Arlanda,next Barcelona

Godmorgon!!
Sitter nu på Arlanda tillsammans med klassen och väntar på att kliva på flyget! Vi är så hiiiimla taggade på den här resan till Barcelona! Helt sjukt att vi efter 3 års slit har kommit ända hit. Jag vet inte hur internet kommer vara där vi bor men det lär vi se ikväll,men det betyder också att det kan vara svårt att uppdatera. Jag hoppas att jag kan lägga upp bilder men vi får se ;) önska mitt lycka till på flyget!!

Färga håret?!

Efter en veckas letande efter frisör slutade det upp med detta, vad har jag gett mig in på?! Jag har i vilket fall färgat håret, eller ja pappa har på mig. Jag kan inte säga att det ser ut som på modellen, absolut inte.

Men ljusare blev det...och något orange. Men asså..skit samma det ser inte hemskt ut och det är ljusare som jag önskade. 

 

Sjukish

Goooodmorgon! 

Ber först och främst om ursäkt för denna veckas uppdatering, suger. Men godmorgon iallafall jag är sjuk...perfekt då jag åker till Barcelona imorgon dock så har jag här hemma vart en missbrukare av ingefära te så jag är på rätt väg. 

Den här veckan har jag köpt det sista och jag är så fruktansvärt besviken på denna vårs utbud av kläder och bikinis. Det är snart Juni och hallå? Bring the stuff in folks! 

Jumpsuit

Enkel men ursnygg jumpsuit från H&M. Är på jakt efter bra kläder jag kan ha i Barcelona nästa vecka. Själv tycker jag att det är fruktansvärt dåligt utbud på sommarkläder, ska inte dom vara inne i butikerna nu? Något som inte framgår på bilderna är att mönstret är i mörk mörk blått, inte svart ;) 

Jumpsuit hittas : HÄR HÄR HÄR

Tisdag

Hejsan svejsan! 

Tycker vi ska tacka för det underbara väder vi har här i Stockholm, jag hade "turen" att orientera i hellasskogen. Sjukt varmt och otroligt att jag inte gick vilse i skogen. Jag tycker själv att det var relativt kul att orientera men som sagt föööööör varmt! 

Kom hem till massa gott, mycket mat till en hungrig mage. 

måndag

Sådan himla lyckad dag! Jag och dom här två tjejerna lunkade runt i stan idag på eftermiddagen och stor shoppade, jag syftar på dig Josefin! Jag köpte endast en av flera saker jag behöver, det fick bli en byxdress som var superfin! Tänkte lägga ut bilder imorgon, blir det bra? 

Om 7 dagar åker jag till Barcelona och jag har ännu inte en bikini, Laura och Josefin gjorde allt i sin kraft för att hitta en till mig haha, men vi gav upp efter 4 timmar. Måste verkligen kolla runt nu innan jag åker!

Spotify Favs

       

Några älskvärda denna helg som bara spelats om och om igen, älskar alla tre låtar! Vad tycker du?

Frågestund?

Easy outfit får man säga. Kjol,croptop från H&M AND BAAM! 

Funderade lite på en liiiiten frågestund, tänkte bara svara på några få frågor. Ni kan absolut fråga frågorna här på bloggen men även på min ask, går att vara anonym på båda :* 

Vad vill ni läsa mer av?

Undra vilken som är favoriteffekten på bilder? Mycket svartvitt på bloggen. 

Fy fan vilken vecka! 

Skolan tar kål på mig. Jag har höga krav på mig själv vilket förstör så otroligt för mitt psyke, jag får inte misslyckas och vill inte göra någon annan besviken.. Jag behöver sommarlov och tid åt mina vänner. Om 10 dagar åker jag till Barcelona på klassresa, något som också är behövligt. 

Vad vill ni läsa mer på bloggen? Har brist på ideér just nu. Behöver hjälp kompisar!