Elza's

Ocean

Huuuuur fint?! Nog aldrig sett något så vackert ärligt talat <33 

Godmorgon! Jo idag fick jag sovmorgon och vi beslutade oss att bara vara hemma vid poolen idag eftersom det är sista dagen här i det fina huset. Det är lite skönt också efter gårdagens händelser haha.

Kan börja med att berätta hur vackert det var igår, vi hyrde en båt och åkte ut till världens finaste vik. Där badade vi en massor men sen när vi skulle bege oss kom vi inte loss, ankaret hade fastnat.Pappa tog på sig cyklopet och dök ner, det gick bra faktiskt och vi hann åka i kanske 20 min innan polisen stoppar oss. Great...  

Aja allt löste sig och idag ska vi bara ta det lugnt

KRK CITY

Cred till mamsen som fotade

Nu är det relativt tidigt och vi är påväg till hamnen där vår båt väntar, jo vi hyrde en båt under dagen som vi kan uppleva lite hav med. Vi får se vart vi kommer men fint är det garanterat. Finns så mycket fint på den här ön! 

Igår kväll kilade vi ner till Krk stad, åt en glass och satte oss vid en servering, huur myys

 

LUX SUNGLASSES.

För att uttrycka min obsession över dessa solglasögonen från JFR.se (som btw har grym REA). 

Nu när sommaren är här och vi hela tiden (om vi inte bor i Sverige) vistas i solen så är det en självklarhet att ha snygga brillor. Älskart dessa från JFR och deras nya "Lux" serie. 

Favoriten blir såklart dom svarta...women who wear black live colorful lives

Foodiie!

Huuuuuur gott ser inte det här ut, lycklig tjej x100

Vi har det så himla bra här, måste verkligen säga det. Stranden,maten,solen och familjen, mys <33 Vi äter väldigt gott här, vi gör mat själv eftersom vi bor i ett hus men äter även lunch och en gång har vi även ätit middag ute.

Utomlands blir ju livet rätt så fyrkantigt, man ligger på stranden åker hem äter sen går man o lägger sig eller går iväg till byn, det är skönt fast jag vill ju uppleva massor av saker också..<33 Inga klagomål, bara njutning! 

Skåningar finns också i Kroatien.

Tredje dagen här på Kroatien, såå skönt! Jag har konstigt nog redan fått "hemmalängtan" inte så att jag saknar själva hem utan mest kompisarna och så, lite dött på kompisar här borta. DOCK konstigt nog har vi skånska grannar som bor i stor sätt vägg i vägg.

Ser pojken (i min ålder) gå fram och tillbaka och kika in till vår trädgård. Få se om jag kanske vågar ta kontakt, skulle inte skada med att ha en polare här haha. Något konstigt också är att dom var på samma strand som oss, la sig bredvid oss...det kan inte va en slump. Svenskar drar sig till sitt folk.

Puss <33  

24 juni

Glad Midsommar på er! Hoppas ni har bra väder i Sverige detta år! Här är det runt 36°C..galet varmt och klibbigt haha. Fotade runt lite igår från "trädgården" himlans nice har vi det här.  Har ni det också bra? <33 

Sweden - Italy - Slovenia - Croatia

Jag kan inte vara den enda som älskar hotellfrukost, nej nej. Mumma e de <33 

Nu var det ungefär 24 timmar sedan vi landade i Italien, vi sov som jag berättade förut endast en natt och idag har vi spenderat dagen åt att bila över till Kroatien. Vi bor i ett superfint hus som jag faktiskt nu tänkte ta lite bilder på.

Vi bor ju i ett hus, alltså ingen hotellfrukost (buuhuu). Utav mina erfarenheter så tycker jag nog att ha eget boende är det mysigaste. Man känner sig inte lika begränsad vilket är såå skönt för en hemma älskare som jag hehe. 

Pusss :* 

Mot Skavsta!!

Hejj på er!! Jag tror faktiskt att jag glömt att meddela er att jag åker iväg idag,om ca 40 min drar jag och min familj oss av till Skavsta och därefter Italien! What a surprise! Nej men i Italien stannar vi endast en natt och imorgon bilar vi oss fram till Kroatien,HUUUR KUUL! Vi stannar i Kroatien i en vecka och sedan valde vi att stanna ännu en vecka i Italien. Jag har kamera och dator så självklart ska jag försöka att visa er massor av bilder! <33

Jens Hult, Tygpåse

NEW IN! Eller ja, ägt den i en vecka utan att berättat för er, Whoops :* 

Meddelade Jens själv att jag så gärna ville ha den här tygväskan och han svarade mig efter en dag och sa att han skickar den på direkten..förstår ni att jag skrivit med JENS HULT ELLER!!! Kostade en hundralapp med 40 kr frakt, såå värt det!