Elza's

VAL I VARDAGEN.

Jag och så många andra delar ju detta med att sushi är favoriten men...

Något som jag fann lärorikt och behövligt i skolan var att just lära mig om hur vardagen påverkar naturen. Pratar inte nu om de gräsliga utsläppen utan också hur våra val i vardagen kan bidra till en sådan stor skillnad.

Till exempel har jag nu sedan jag fick lära mig detta i skolan valt att varje gång jag beställer sushi att jag då byter ut räkan mot något annat. Idag valde jag bort räkan mot avokado (Det kanske inte häller är det bästa att byta ut det mot men men). 

Jag har ett svagt minne av att jag skrivit om detta tidigare men det är en så enkel sak i vardagen man kan göra för att bidra till en bättre miljö så jag tar upp det igen. 

 

 

NAMNSDAG PÅ SÖDER.

Tänk hur vi firade min namnsdag när jag var liten,det skulle va tårta presenter och jag vet inte vad haha. :D 

God eftermiddag, idag har vi tagit en sväng till stan och höll oss på söder. Det är ju så himla fint där och charmigt, klart favoritdelen av Stockholm! Känns så himla skönt att jag även nu kommer  gå i skolan där. Vi tog en god lunch vid något litet sushi ställe, den får 10/10. 

Har slut på idéer till bloggen, snälla..vad vill ni läsa? 

 

 

CHIQUELLE LOOKBOOK SWIMWEAR.

Något som jag blir frälst vid är lookbooks,typ det enda jag kollar på på kvällarna, hur snygga! 

Något jag ångrar att jag inte köpte i år var en swimsuit, det har liksom vart "it" i sommar och det är så himla snyggt och feminint på något sätt. Lyfter fram ens former och behåller det väldigt snyggt. Dessa ovan kommer från http chiquelle-swimwear.se och jag är stucked! HUUUR FINA!?! 

Till nästa sommar blir det absolut en sån här! 

FAMILY FIRST.

Tycker om sånna här familjebilder faasssttt...jag tycker att jag varje gång ser så fake ut haha :P Men alla andra ser så lyckliga ut! 

Mysig lunch med hela familjen här i Tullinge, när familjen är samlad blir man alltid glad.

Vi ringde och bjöd in min gammelfarmor också, härligt att se henne pigg och glad. Jag som tycker att familjen är så viktig har börjat tänka på att jag nu ska prioritera och försöka lära känna och komma närmre, sysslingar och så. <33 

GRÖNAN, STULEN PLÅNBOK :((

Skojar inte när jag säger att vi blev stamkunder på Insane, huur kul! 

Igår efter att jag kommit hem från båtresan bestämde jag och Nora oss för att åka till grönan. Det var ingen konsert eller så men vi tänkte ha lite kul med karuseller och ba ha allmänt mysigt.

Det var en superlyckad dag och vi stannade faktiskt tills det stängde, nördar eller vadå. Jag gick in till spökhuset också, det var läskigt men hade nog förväntat mig att det skulle va läskigare än vad det var. 

Dagen igår var lyckad fassssstt! Jag blev bestulen på min plånbok och vi gissar att det var i spökhuset då jag hade fokus på annat än min plånbok, tråkigt då mitt körkort,kreditkort,2 busskort och ett fint kort på mig och mamma...och inte tala om själva plånboken :(( 

 

XOV FAVS.

Tillbaka från en härlig vecka på sjön, utan internet..så typiskt då jag hade tänkt lägga upp bilder och så :( tar igen det ni i veckan istället :*

På båtresan har jag lyssnat sönder på XOV, kommit fram till att dessa är mina favoriter.  

Måste tacka för pepp och omtanke jag fick efter ett tidigare inlägg om att jag kände mig playad, fina e ni <33 

STOCKHOLMS SKÄRGÅRD.

Satsar på outfiten när man ska på sjön, för att såååå många kommer se en, What a waste men jag känner mig fin <33 

Godmorgon, om bara en stund ska jag iväg och hämta Lö hemma hos henne och åka o handla det sista. Vi ska ut på båten i några dagar då det ska bli så fint väder i helgen, kände att jag ville ha med någon kompis och Lö var den första jag tänkte på, kommer bli jävligt kul o se henne igen efter typ en månad, miss her :(( 

Bikinin ni ser på bilden är obveously från Hollister som jag fick för kanske 5 år sen, har inte haft någon användning av den fram tills nu då jag tycker den är sååå fin och nu "passar" den bättre än va den gjorde förut. 

 

OFF DUTY DRESS.

Jag ska ha,jag måste verkligen ha någon av dom! Kan inte bestämma favoriten men tänk den röda,blont hår <33

Kikade in på Nelly.com som vanligt och hittade denna,hur fin! 

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR

JAG BER OM URSÄKT.

Måste be om ursäkt till "mmm" som kommenterade ett gammalt inlägg gällande mina vita strumpor, jag ber om ursäkt att mina ankelstrumpor var vita och inte svarta, usch vad jag skäms..really bitch? Hahaha bland den roligaste kommentaren jag fått! xD

Bara för att checka in läget för idag, hur mår ni? Jag mår bra då dagens väder har vart grymt härligt! Det har inte hänt något speciellt idag egentligen, har legat o solat och sen gick jag, mamma och Alva och la oss nere vid stranden istället.  

På eftermiddagen testade jag på o göra någon sorts drink, jag följde något recept på nätet men har ingen aning hur det slutade som, gott var det iallafall! Recept HÄR!

ALLSÅNG PÅ SKANSEN.

Kolla vilken vacker mamma jag har, hihi <33

Idag har vi haft en supermysig dag på Skansen,vi gick o kollade runt lite men sen gick vi vidare till scenen för att kika på genrepet till Allsång.

Det är så kul och se när det går fel, för på tv framstår ju de flesta program så himla perfekta och manuset 10/10 men på genrepet så bryter dom av då och då. Programledaren Sanna bröt av då hon sa "underbara" ungefär 6 gånger innan hon kunde hitta rätt ord som kom efter, nä men det var kul det var de.