Elza's

Yoga, En Riktig Tumme Upp

Jag har aldrig uppskattat Yoga förut men nu, nu är det välbehövt och riktigt avslappnande. Bara fem minuter om dagen har jag känt gör mig så himla mycket mer avslappnad, tända några ljus i rummet,ta fram yogamattan och sätta på lugn musik.

Problemet med detta är ju att man blir så himla trött så rekommenderar att göra det efter skoldagen i lugn och ro. Yoga en riktig tumme upp!

 

Frukt Och Grönt

Take a moment, ser inte detta så gott ut? För mig vattnas det bara i munnen när jag ser färggranna maträtter. Ni vet att jag förut gjorde några veckor strejk ifrån kött och kyckling, jag funderar på att göra det igen.

Dock så är tanken att bli hel vegetarian omöjligt hehe, någon dag kanske men inte nu. Jag blir iallafall mycket gladare när jag fyller mitt liv med frukt och grönt. Ska jag försöka med en månad denna gång? Aja det får vi se!

torsdag

God eftermiddag mina fina undersåtar! 

Idag är det torsdag och min dag har vart super, jag har vart på sådant bra humör utan någon speciell anledning. Man blir glad av människor som betyder mycket för en och det är viktigt att inte släppa dom. Hur var din dag? 

Lazy Sunday

Mina fina små undersåtar!

Urusel uppdatering på senaste tiden, jag ber om ursäkt När man driver en blogg har iallafall jag en tendens till att skjuta upp alla inlägg jag planerat att lägga upp. Ja ni....tufft. Denna helg måste jag berätta var en utav dom mysigaste på väldigt länge. Jag och några vänner sov över hos Filippa och vi hade så kul. Det är inte ofta jag får en pluggfri helg men denna var allt mer än välbehövd. 

Hur var er helg? 

Belgisk Varm Choklad

Mina fina undersåtar, välkommen och hej! 

Ni ska veta att jag har nog aldrig i hela mitt liv frusit såhär mycket i hela mitt liv, det var groteskt nästan så att man trodde att fingrarna skulle gå av, trots att jag hade vantar. Efter min och Saras kalla promenad längst Stockholms kaj skyndade vi oss till Espresso House för att ta varm belgisk choklad, muummmms! Hur var er dag? 

Veckorevyn

God afton mina fina undersåtar!

Nu i två dagar har jag vart hemmasittande i soffan och bara degat, igår vaknade jag med feber och bestämde mig därefter att sitta hemma i två dagar för att riktigt bli frisk. Nu första veckan missar man inte så mycket i skolan heller, hoppas jag. Aja bunnies vad har ni gjort? Något jag gjort är att dega i soffan med film, tidning och popcorn, inte illa va. 

Tillbaka på planen!

Godeftermiddag mina fina undersåtar!

Hur var er dag? Min dag var helt okej, det är skönt att komma in i rutinerna trots att man egentligen bara vill vara hemma i sin säng och kolla film, hehe. Igår spelade jag match apropå ingenting, vi tog hem första vinsten 2016 och de känns riktigt bra! Riktigt stolt över mitt lag. 

Jag måste säga att plugg över lov, det är inte trevligt! I min klass har vi aldrig lov ska ni veta. 

 

 

7 januari

Godkväll mina älskade undersåtar! 

Dagen idag har vart en av dom bästa detta lov, jag skrattade igenom hela dagen med den person jag älskar. Verkligen supermysig! Jag och Sara tog en sväng till Nacka forum, jag behövde nämligen byta ett par byxor som hade lite knasig storlek men fick hem lite mer än bara byxorna, hehe. När vi ändå var där lunchade vi på NEKO Sushi, mummms!

Nu är det bara att plugga, fick bästa julklappen av mina lärare..eller inte. 

Bye 2015

Goda tider, nej men vet ni vad? Jag tänkte nu imorse på året som vart och jag måste säga att detta året har vart det året med mest lycka och smärta. 2015 har gett sådant intryck på mig som jag tror jag aldrig kommer glömma.

Liksom, jag blev kär för första gången, dumpad för första gången. Jag satt på en exklusiv skybar i nice med mina vänner, jag red för första gången och uttalade mig om feminism. Näe 2015 var inte illa men låt oss göra 2016 till ett ännu bättre!