Elza's

IRRITERADE JÄVLA KÖER.

Sitter i irriterande köer påväg till skolan,dock skönt att pappa skjutsar mig. Hatar seriöst Slussen!!! Hatar hatar hatar, ni vet hur mycket dom bygger om,blir tokig!! Godmorgon älsklingar btw <33

SPOTIFY FAVS.

Några av månadens favoriter ;) 

Ännu en skoldag och jag är galet trött, började med att vi fick sitta i bilköer i en timme så vi kom några minuter försent men vad gör det då självklart lektionen blev inställd och vi stressat i onödan. Eftersom varje lektion vi har är  2.30 h långa så hade vi ett långt hål och stack iväg till ringen på söder och myste i spöregnet. 

Nu är jag iallafall hemma och har ingen ork med denna historialäxa jag nu har framför mig, usch! 

ANNICA ENGLUND.

En av mina absolut favorit bloggare! <33

Jag är ingen som kollar på sminkvideos, jag vet att det är många av er som gör det och undrar då er om ni lär er mycket av dom? För jag ser verkligen hur mina vänner använder sig utav nya tekniker och metoder till smink efter någon youtube ikon. 

Min favorit, som jag tar mycket inspiration och tips utav är Annica Englund, så himla bra och inspirerande, HÄR hittar ni även hennes blogg. Typsikt att en bloggare håller sig innanför boxen och läser bloggar istället för videos på youtube. 

BACK AT IT AGAIN.

Godmorgon! Eller egentligen goddag, jag har vart vaken ganska länge faktiskt men det enda jag gjort är att plugga och duscha..

Asså en fråga till er som börjat gymnasiet, har ni också fått läxor? Känns som att det bara är vi när jag frågar runt men så kanske det inte är. 

Fick en fråga innan sommarlovet faktiskt angående hur det blev med min stress i 9an och hur jag skulle klara gymnasiet. Som svar på tal så löste det sig, jag vet inte hur det löste sig men det bara blev bättre med tiden.

Kanske för att det blev mindre läxor mot slutet jag vet inte. Men angående gymnasiet så har jag absolut ingen aning om hur det kommer bli. Är något orolig att jag ska må som jag gjorde i 9an men tror det är mindre chans nu på gymnasiet då jag faktiskt studerar något jag tycker är roligt. Så jag håller tummarna och pluggar på. Tack för omtanken du som fråga :) <3 

 

Om en stund kommer Sara och då ska vi se om vi kan boka in något i höst ;).. 

DESPERAT SÖKANDE.

Hade klänningen sedan på eftermiddagen till min små date, tror han uppskattade klänningen mer än tråkiga jeans. Det gjorde iallafall jag <33. 

Nyinförskaffad klänning, nykomling till min tråkiga garderob kan vi också säga. Jag behöver verkligen nya kläder, ganska så snart..typ nu. Igår var det 27 grader i stan! Jag hade fel kläder, svarta jeans såklart så jag letade desperat efter en enkel klänning jag kunde byta till.

Slutade med en 99 kronors klänning från HM. Hur snygg! <3

 

40.

Lovar att ni sitter där hemma och dreglar för det gjorde typ jag när jag såg allt detta, mums! 

Idag var vi bortbjudna på 40 års kalas hos mammas kusin Therese, grattis <3 Träffade många släktingar men även många som man inte kände i huvudtaget. Även min absoluta favoritbloggare var där ;) Här hittar ni hennes blogg.

Vi e ju trots allt familj och jag önskar verkligen att vi kan umgås mer än vad vi gör...träffas ju bara på stela släktkalas och så..hehe. Aja dagen var ändå trevlig och nu forsätter den väll med att jag hela kvällen ska barnvakta Alva då mamma och pappa sticker iväg på 50 års partaj. 

HJÄLP MED TRÄNINGEN.

Har blivit årets soffpotatis :( Bilden ifrån början av sommarlovet då jag hoppades på att sommaren skulle va full av bra träning. 

Hörrni, jag har dragit ut på sommarn något oerhört. Tränade ingenting i somras trots att jag satte upp mål och planering, istället sitter jag här i sängen den 24 augusti och har inte tränat på typ 4 månader. Basketen börjar sent, 1 september men jag känner bara att jag sitter och väntar på att mitt liv ska bli hälsosamt igen. Jag älskar ju träning och se resultat men nu går det bara åt motsatt håll och känns inte alls bra eller motiverande. 

Jag behöver motivation och stöd, finns det några bra bloggar för motivation och träning som ni vill rekommendera? 

Puss <33

Helt spontant ställer sig en kille på plattan o knyter mina skor ;)

I förrgår efter skolan blev det bara så att jag träffade den här killen ni kanske fått lite hintar utav och om du har mig på snapchat har du garanterat typ följt med hela min dag på stan. Det var en supermys dag ju och man hade mycket att prata om. 

Jätte cheesy men det känns ändå som att jag blir sedd, något varje människa som är stuck i romantic movies önskar sig. Nej men nu är jag lycklig, det känns bra <3

BAMBI.

Jag och Bambi, vi blev besatta av denna effekt på snapchat!

Inser att jag inte bloggat på typ en vecka, fy skäms på mig! Ärligt varför har jag inte gjort det nu när det händer så himla mycket i mitt liv. Jag har börjat gymnasiet, det vet ni redan men det finns ju ändå mycket som förändrats sedan första dagen. Jag har lära känna många nya sedan sist och det är så himla kul! Min klass har kommit in lite mera och den känns hur bra som helst, toppen! 

Det visar sig varje dag att jag har massor av saker gemensamt med många av dom i klassen och det känns skönt att den inte är grupperad som min förra klass och den innan den klassen. 

Puss <3 

Förlåt för superdålig uppdatering :(

 

GYMNASIEDAG 1.

Ser fram emot 3 ytterligare år med Lö <3 

Första dagen i gymnasiet avklarad,konstigt nog var jag inte så nervös i morse mest taggad och förväntansfull.

Jag går nu på Klara Södra gymnasium och det är sån himla söt skola, bara 400 elever och 30 lärare men det känns verkligen som att man har chans att få någon relation med de flesta då man hela tiden stöter på folk i korridorerna. Nu ska jag dock fokusera på att lära känna min egna klass haha.  

Jag och Lotten kom i samma klass vilket är helt sjukt då vi gått tillsammans sen första dagen på dagis. Asså jag är så taggad att gå i gymnasiet, såå kul!