Elza's

Ted Gärdestad

Dagens humör: Söndagsångest 

Dagens mående: SUPER

Dagens borde: Som vanliga söndagar är hos oss ungdomar, plugga

 

Dagens frisyr: Helt åt helvete, morgon frillan får det bli 

Dagens smink: All natural

 

Dagens planer: Slå upp böckerna, läsa, sola, äta, sova, äta. 

Dagens materiella vill ha: Är i desperat behov av sommarkläder, titta på vädret liksom!

 

Dagens tråkigaste: Söndag liksom hallååå?

Dagens längtan: Återgå till en varm säng 

 

Dagens superlängtan: SOMMARLOOOOV!

Dagens låt: För kärlekens skull - Ted Gärdestad

 

Finbesök på Biblioteksgatan

Oj oj oj vilken intensiv dag det vart idag, är helt slut!

Man kan säga att dagen tog sin fart vid kl 12 då min övningskörnings lektion började, det var hyfsat kul. Längtar till jag får åka ute i trafiken och inte bara på en tom parkering. Min lärare fick sedan köra mig en bit så att jag kunde ta bussen till slussen där jag skulle träffa Sara, alltid har vi så mysigt! Köpte nya svarta jeans också! 

Det är ibland mysigt med sånna här intensiva dagar men man blir ju trött, phu. Ni som bor i Stockholm, känner man sig inte lite fin när man går på Biblioteksgatan? 

Efterlängtade Moppekurser

God eftermiddag! 

Jag insåg nu att det var en hel vecka sen jag senast bloggade tiden går så fort, tänkte att jag bara hade hoppat över en dag eller två. Men det som hänt denna vecka är att jag äntligen börjat med moppekurserna, imorgon ska jag i flera timmar köra på manöverbana och jag har ju bara kört på vår gamla moppe här i området men nu börjar det kännas som på riktig superkul! Hur har er vecka vart? Något speciellt som hänt? 

Var btw i stan igår gick tyvärr därifrån med endast en hamburgare från Max...mums ändå ;) 

Hur gör du dina ögonbryn?

Efter ett önskemål från någon av er tar jag nu initiativet till att göra en liten tutorial för dig. Var beredd på ett långt inlägg!

Produkter jag använder: Make Up Store Easy Cover all mix, Kiko Infinity Eyeshadow färg 288, Anastasia Brow Wiz Taupe

Jag är absolut inte en person som är bra på att förklara, så istället ska jag försöka att visa er med bild. Det som jag tycker är lättast är att börja mitt på brynet, ungefär där jag vill att det ska tona lite lättare i färg, mörkare ute på vingen och ljusare intill.  

Med bild kanske det blir något enklare, eller så blir det inte det. Vad vet jag. Men bilderna ni ser ovan är endast gjorda med Anastasia Brow Wiz men sedan för att få ögonbrynen lite mörkare på svansen så använder jag mig utav ögonskuggan från Kiko.

Då brukar jag kunna gå lite wild, det är bra att använda både penna och puder till sina bryn får då tycker jag, i alla fall om vi pratar om mina bryn blir dom fylligare och får dom att se lite "ruffsigare" ut om ni förtår vad jag menar. 

Jag använder även Cover all paletten i den ljusaste färgen och applicerar den under brynet längst kanten för att få en ren yta och en mer Pop up look till brynen. Dom blir mer inramade och det är det jag vill få ut. 

 Vilka är dina ögonbrynstips? Skulle verkligen vilja höra eftersom jag fortfarande tycker det är roligt att exprimentera med dom. 

 

 

10 veckor kvar!

God eftermiddag på er alla!

Efter en vecka högt upp i Sverige fick jag äntligen spendera dagen i hemmastaden Stockholm med min bästa vän. Jag satt flera timmar imorse och sminkade mig och på riktigt njöt av det. Kände mig väldigt fin haha. Imorgon är det skola, hur taggad? Men man får tänka positivt , vad är det? 10 veckor kvar till sommarlov? Då pratar vi om HUR TAGGAD!!  

Fick btw en fråga om hur jag gör mina ögonbryn, vill ni att jag ska göra ett separat inlägg om det? Som denna duktiga bloggare (HÄR)

Time to say goodbye

Godmorgon! Nu är det storstädning i stugan och den är snart redo att lämnas. Det brukar vara skönt att lämna stugan men denna gång kommer jag faktiskt sakna att åka skidor konstigt nog,ni som känner mig vet att jag inte är ett stor fan av att åka skidor hehe. Men nu vill jag ha vår och jag har sett att Stockholm påriktigt har snappat upp vårkänslan!