Elza's

Körkort, check!

Måste be om ursäkt för usel uppdatering men denna vecka har bara vart för mycket! Det är mycket drama bland vänkretsarna vilket är fruktansvärt tråkigt men jag hoppas iallafall det blir bättre för sånt här är ju inte skoj alls. Men vet ni något som är skoj!?

Jag klarade mitt teoriprov i moppe! JAG HAR KÖRKORT! Ni anar inte hur nervös jag var när jag stod där i kön, var bajsnödig och kände att jag skulle spy ut varenda liten vattendroppe i kroppen, TMI men haha. 

SBC Finals Basket

Måste bara börja med att säga, VILKEN HELG! Helt sjukt hur trött jag är efter den här helgens jobb. Jag var funktionär på SBC finalerna i basket. Bland annat så live streamade jag matcherna, och gjorde lite diverse saker. Har inte sovit ett dugg vilket verkligen fick sina spår idag då jag var tvungen att åka hem från skolan och sova haha. 

Här kan ni se en av flera matcher jag filmade, denna var riktigt spännande!

https://www.youtube.com/watch?v=-6WXOs0teAU

Friends?

Jag tror att det alltid kommer finnas dom där personerna som man dras lite extra till.

Jag har vänner jag känt sen jag var 5 år och till och med under dagis gång, det gör mig så lycklig att vi än idag är bästa vänner som man kan luta sig emot till 100%. Dom som jag lärt känna på senaste åren kommer aldrig kunna ta deras plats.

Personer som bara drar upp drama och rykten om en är inte någon jag kan kalla vän, tyvärr finns det många av dom. Är så fruktansvärt tacksam över att jag har dom. Tror jag har pratat om detta förut om hur jag har så lätt till att prata med folk som jag inte känner, det är egentligen inte så svårt. I början av högstadiet fanns det inte på världskartan att jag skulle kunde prata med dom "coola" utan att känna mig i underläge, men mer om det blir en annan dag. 

Puss på er! 

TB

Guuuud vilken throwback! För ca 1,5 år sedan var jag och praoade i Rom hos min moster, kommer ni ihåg?

Jag och några vänner diskuterade hur mycket jag egentligen reser om året och jag är så lyckligt lottad att jag har chansen att åka till Italien till min familj nästan när jag vill. Är inte sånna chanser underbara då man kan resa och uppleva saker tillsammans med sin familj.

Btw ser ni hur liten jag ser ut eller? 

Stockholms stolthet

Jag och Esther var och tjuvtittade på Kungsträdgårdens vackra träd idag, dom har endast blommat ut på ena sidan av trädgården men det är så härligt att få se våren smyga fram! Vi passade på att ta några fina bilder när vi väl var där, super myyys! 

157 Secrets, shh..

Söndagsångest igen! Imorgon ska jag skriva ett prov som jag bara har skjutit upp sjukt länge nu, fy! Jag har suttit i flera timmar nu och har försökt koncentrera mig på plugget men distraheras av allt runt omkring mig, vad är problemet med mig? 

Sånna här dagar lever man i diverse toppar, orka klä upp sig liksom? Jag sitter hemma o myser med denna spets top från Lager 157 (HÄR). Btw ni som bor mot Nacka i Stockholm, goda nyheter! Lager 157 öppnar i Nacka forum, DING DING DING!! 

Uppkörning

Hej på er kompisar! 

Idag har dagen vart en riktigt hetsig med många jobbiga och nervösa moment. Dagen började med flera timmars stolsittande med nationella prov, fy satan vad tråkigt. Dagen fortsatte sedan med sittande på en moppe i 2 timmar, något roligare men fortfarande nervöst för att göra fel. Men med ett leende på läpparna gick jag där ifrån med godkända betyg från hela moppeundervisningen. Yay! 

Det känns som jag bara nu för tiden lägger ut day update men nu är det brist på idéer, hjälp!

Avokadomackor

Vet ni något jag upptäkt? Avokadomackor! 

Jag är något efter när det gäller mattränder men detta är något som jag verkligen har blivit obsessed with. Det är ju ett perfekt mellanmål och speciellt för oss som tränar, perfekt innan träningen! Mättande och gott! Hur gör ni era avokadomackor? Jag har sett att det finns många olika varianter. Min ser ut såhär 

1. 2 mjuka mackor (på bilden tog jag rostat bröd, super mums) 

2. En avokado som jag delar upp en halva på vardera macka.

3. Skivade tomater 

4. Slänger på lite aromatkrydda för att få lite god smak på de hela 

OOTD

Hur var er dag? Nu har super bråttom till min teori lektion men vi kör till med en OOTD. Kände mig lagom somrig när jag kunde ta fram brillorna, vilken sommarvärme hörrni. Men ni som redan tar på er shorts...vad är ni för människor??