Elza's

Nyårsklänningar 2015

Jag tycker själv att jag är lite sent ute med detta inlägg, ja jag vet att det är en månad kvar till nyår. Men jag och många andra gillar att vara bra ute i tid och därför har jag nu kommit upp med 8 st nyårsklänningar som jag tror du kommer rocka! 

1. HÄR (FAVORITEN) 2. HÄR  3.HÄR 4. HÄR

5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR  8. HÄR

JULTAG!

Jag har aldrig tänkt mig göra detta men nu, jag publicerade en video...jag vet cray cray! Men efter Lottens tjat så förstår jag nu att det kanske ändå är lite kul. Här är en jultag, tänkte lägga upp videos dom här kommande advent. 

Songs that will make you cry

Vet ni, man gråter så väldigt i tonåren. Stört irriterande och särsligt när man inte ens är ledsen, men också skönt. Ibland behöver man gråta, mänskligt beteende helt enkelt. Men ibland kan man behöva lite hjälp på vägen för alla dessa tårar som man bara känner att man måste få ut. Därför är här några låtar jag bara inte kan sluta gråta till. Men dom här låtarna är även dom allra finaste på denna jord!

  

  

  

 

 

Black Friday

Hellu! 

Idag är det fredag och inte mindre än Black friday, menas med att all over the world är det en extrem rea på massor av saker i butikerna. Jag fyndade lite själv här i Stockholm ett superfint linne med polokrage. Gillar det supermycket, vinrött och fint nu till julen! Om ni helt missat detta så kan jag glädja er med att många webbsajter även har massor med rea, men skynda er! Endast denna fredag! Vad fyndade ni? Hittade ni något fint?

Nationella prov...

Hej på er!

Vet ni, just nu sitter jag i skolan och har dom muntliga delarna av nationella proven. Ni anar inte hur nervös jag var imorse,jag skakade och frös så att nackhåren reste sig. Jag har sen kvart över 11 haft rast och mitt sista prov är Svenska kl 12.10. Känner mig lagom ensam nu när jag inte har någon nära vän i min grupp. Man kan säga att jag fick den sämsta tiden, slutar senast av alla grupper också. 

Jag har lite brist på inlägg nu också, nä usch det här känns inte alls bra! 

Julklapp Till Honom

Jag skulle nog tycka att presenter till pappor, eller egentligen män i allmänhet är det svåraste. Vad ska man ge? Dom flesta sakerna är ganska dyra och jag som är 15 år har ju knappast råd med dyra julklappar till alla i familjen. Dock har jag nu skrapat fram några som är hyfsat okej i pris, nedanför 500 lappen iallafall (Inte Zlatan kittet dock, men inte långt ifrån).

Men tycker ni också som jag gör? Det är så himla svårt! Hoppas att det här är till någon hjälp nu inför jul, mitt tips är att vara tidigt ute med julklapparna, sista minuten shopping är varken kul eller mysigt. Det ska vara mysigt med julshopping!

Julklapp Till Henne

Varje år är det lika svårt med julklappar till sin familj! Jag brukar själv ta hjälp utav vänner och bloggar och så, och eftersom det här är en blogg och ni är mina vänner så ska vi hjälpas åt.

Jag tycker att dom här sakerna skulle vara en fantastisk gåva. Jag skulle själv uppskatta det. Lite mysprylar går alltid hem och särsligt till sin mamma,farmor,mormor, egentligen vem som helst som älskar att vara hemma och strosa. Vad tycker ni?  

Nästan allt är från H&M, men har ni frågor så är det bara att skriva en kommentar.

Sjukish

Goddag damer och herrar!

Idag är jag faktiskt hemma med mamma och degar, vi känner oss båda ganska dåliga så vi stannar hemma ifrån våra skolor. Det bästa med att vara hemma en dag som denna är ju att man bara kan strunta i allt och bara gå runt och dega. Tänker inte skriva så mycket i detta inlägg, ska istället sen göra ett inlägg som jag tror ni kommer ha god nytta till! Nu ska jag ta en varm dusch. 

Puss Puss

Ögonbryn Hit Och Ögonbryn Dit

Dessa bilder är tagna för ett långt tag tillbaka, jag tror inte ens jag visste vad pincett var då haha. Säkert vid 2013/2014. 

¨

Upptäckte förra året vilka möjligheter man hade med en ögonbrynspenna från H&M,kanske lite väl mycket? 2014.

Nu börjar det likna en form på brynen, under 2015. 

 

On Point om man skulle fråga mig då, körde på en smalare form med skarpa linjer, mörka ska dom vara också. 2015. 

Taget igår haha, nöjd är jag absolut! ON POINT 

Nä men seriöst hörrni, ögonbryn hit och ögonbryn dit. Ögonbryns är enligt mig det viktigaste på hela ens utseende, dom avslöjar nästan hela ens humör, ledsen, arg eller glad. Alla som sminkar sig kan jag nog tro ha något man bara inte kan gå utan, för mig är det mina ögonbryn,jag måste fylla i dom annars blir det pannkaka av det hela. Men för att bli nöjd måste man pröva sig fram, testa olika former och olika rutiner. 

Min lilla "ögonbryns resa" började egentligen ganska sent i skillnad med många av mina vänner. Många fyllde i dom i full fart medan jag fortfarande inte visste hur man skulle göra. Men det tycker jag är det bästa, man behöver inte vara fullt sminkad när man börjar högstadiet och absolut inte innan heller. Man är fortfarande ett barn. Men som jag var så är man nyfiken på smink och man testade sig fram tills man började komma in i rutiner man tyckte om.  

Jag kollade på gamla bilder för några dagar sedan och tänkte..gud vad jag såg ut, hur kunde jag gå runt med sånna ögonbryn! Men sen kom jag ju på, jag prövade och kom sedan till massor av olika resultat som jag tyckte om DÅ. Men jag tycker att alla sminkintresserade ska testa sig fram tills man hittar något som passar dom. Det är ju det som är det roliga ;)

Nu är det lillördag och allt och jag kom på nu mitt på dagen att jag inte har bloggat på hela veckan! Världens sämsta person på rutiner haha. Men aja inte så mycket att göra, But I'm Back! Denna vecka har jag lyssnat fruktansvärt mycket på gruppen Tjuvjakt, galet bra! Sedan har jag köpt en julgran också..pyntade den igår, hehe. 

Har fått sådan himla julkänsla nu och har redan börjat skriva önskelista. Dom här ovan är något som absolut ligger högt upp på listan. Super snygga och hört att dom är grymt bekväma. Här hittar ni dom //Bra// och //Panties//