Elza's

Caféfix

Det har inte vart några nya inlägg sen lördags men starten på denna vecka har vart hemsk, två prov i måndags och kommer även ha andra prov senare i veckan. Cafevecka vänner, jo men det är nämnligen så att vår klass står för skolans café denna veckan och veckan efter påsk. Imorgon ska jag och Nora stå så idag fick vi baka och greja tills imorgon. 

Nu är det bara att börja plugga vidare och önska mig och Nora lycka till imorgon! 

Earth hour

Godkväll! Idag har jag haft en supermysig dag med mina bästa väninnor hahaha det där lät lyxigt. Vi kollade på insurgent och den var verkligen SUUUPER BRA! Förra året för prick ett år sen på earth hour satt vi och spelade brädspel och det fick bli samma ikväll. Supermysig kväll!

Jag är pinsam...

Det här med att skriva långa meningsfulla romaner eller argumenterande texter om hur världen bör förändras och förbättras har aldrig riktigt vart min grej. Jag har inte haft lätt i skolan och svenska har verkligen vart en svag punkt, bl.a. med mitt urusla ordföråd som är så minimalt som det bara går.

Även läsning är inte en stark sida hos Elin Zachen, när man ska läsa högt i klassen har jag läst så fruktansvärt fel ibland och det kan jag berätta för er att det är så sjukt pinsamt. Det värsta är ju när någon annan läser upp något man själv har skrivit, man blir bara skinerad och vill krypa ner i sängen och trycka en kudde för öronen. Någon som kan relatera till detta?  Man skäms ju ihjäl! 

När man har en blogg som jag har så är det ju viktigt att man inte skrivet något som kan missuppfattas lätt, på så sätt blir det svårare att uttrycka sina åsikter oh känslor. Jag vill inte ha läsare som tycker att det jag skrivet låter helt idiotiskt och drygt.

Och det hoppas jag att jag inte har. 

 

 

Donkenhäng

Godkväll på er! Jag har egentligen ingenting vettigt att säga i detta inlägget men ville bara ha lite uppdatering om dagen.

Dan var suverän,torsdagar är vår längsta dag men idag gjorde vi förmiddagen till en superkul stund. Jag och en kompis tog fyrhjulingen till donken med 2 andra vänner och tog oss en lunch där.

Inte något speciellt egentligen men fortfarande något annorlunda emot andra torsdagar.
Godnatt bubbisaaaar :* (var så tvungen att säga det där haha)

Trampets

Ännu en vacker dag i Stockholm men dock lite blåst,kanske var lite dum som valde kjol..ups. Idag har jag faktiskt provat på något nytt! Jag hoppade trampets på idrotten och jag måste faktiskt berömma mig själv för hur smidig jag var,hahah.

Min rygg fungerade utmärkt fram tills sista hoppet då jag skulle göra en volt i luften och landade snett. Ingen fara men som man säger,man ska aldrig ta det sista åket i backen.

24/03/15


God afton mina vänner, gud så fint väder det vart idag! Jag skulle lätt ha vart ute om jag skulle ha mått bättre under dagen. Jag stannade hemma idag eftersom jag vaknade upp med illamående och ont i huvudet,nu är det bättre och jag piggnade till av att gå ut och fota lite i den friska luften. 

Away sunglasses

Gudars skymmning vad dom här är snygga, just nu faller snön och himlen är grå men så fort snön smällter och solen skiner kommer jag köpa någon av dom! Jag tycker mest om den i mitten, döö snygga! 

SPRING TAG

1. Favorit vår nagellack?

Jag använder sällan nagellack, men pastellfärger och nude pink färger är fint.

2. Favorit vårklänning?

Jag har ingen speciell favorit klänning, jag gillar alla. 

 3. Favoritblomma?

Blåsippor alla dar i veckan! Dom är så "gulliga" på något sätt.

 4. Favorit vårljus?

Jag har inte många ljus i mitt rum men jag ska självklart införskaffa något ljus med någon vårig blomdoft. 

5. Favorit parfym för våren?

När det börjar bli vår bär man även lite tunnare kläder, då tycker jag att det passar bra med en fräsh doft t.ex. secret charm från VS. 

6. Hur är våren där du bor?

Den är superfin men den chiftar väldigt mycket från fina varma dagar till iskalla vinterdagar. 

 

7. Favorit sak om våren?

Det är nog att man kan börja ha lite lättare kläder på sig och fågelsången som verkligen bevisar att sommaren är på G. 

  8. Är du en vårstädare?

Nej....eller det kan vara mysigt men jag tackar nog helst nej. 

 

Kommer inte!

Ni vet väll att jag brinner för basket,det gör jag verkligen och på dom senaste åren har jag satsat riält på att utvecklas. Det har lätt till både otrolig utveckling men även mycket skada som har slitit otroligt på min kropp. Under hela 1,5 år har jag aldrig sätt mina knän "fina" dom har hela tiden vart blåslagna och inte alls en trevlig syn. Grejen är den att jag inte vill "vila" jag vill inte lämna något jag älskar och ifall att få stryk ingår så bryr jag mig faktiskt inte. 

Och när någon säger till mig "du kanske ska sluta på basket", nää det kommer jag inte för jag kommer aldrig sluta göra sånt jag tycket är roligt! Och det ska inte ni heller! 

ÄNTLIGEN FREDAG!

Åh vad skönt med fredag,denna vecka har verkligen vart fullproppad med aktiviteter och jag har inte haft en chans att blogga alls! Skolan har vart stressam och samtidigt har jag börjat "leva" på ett annat sätt. Det är nämnligen så att jag har vart på mycket läkarbesök denna vecka och läkarn har konstaterat att jag har astma och jag har fått massor av mediciner osv. Jag hoppas på att detta inte förhindrar min träning för mycket.