Elza's

New in

Skrev ju i mitt "dagens wantie" inlägg att jag velat köpa ett bar spets shorts, och här är dom! Ett riktigt kap faktiskt, betalde endast 179 kr för dom på New yorker i Nacka forum och jag är faktiskt väldigt nöjd med mitt köp. Superfina! 

Mini maran!

Som rubriken lyder så har jag idag vart på Stockholms Mini Maraton ch delat ut massor av medaljer till en hel del barn. Anledningen till detta var för att vi i klassen skulle sammla in pengar till klassresan i 9:an. Det var superkul faktiskt men maten var uschhhbuchhh! Med mig hem fick jag 3 glasspaket mer kunde jag inte bära hem. 

Bra kämpat alla barn! 

 

JAG TRÄFFA....

Ååååh vilken daaag! Jag har vart sådan starstruck idag och känner fortfarandet pirret i magen! Som ni ser på bilden har jag träffat Antonia "Anty" som är en youtuber som jag har följt ganska så länge, guuud så kul det var att äntligen få träffa henne. Sedan tog jag mig också tiden att bli lite fin av en makeupartist, också superkul!  

Köpte något som ni snart får se :*

 

Glass i hand

Nu är det torsdag kväll och dagen har vart fruktansvärt lång. Dagen började med en lugn mattelektioner då vi bara planerade vilka som skulle baka vad till vårt lilla knytkalas som vi ska ha nästa vecka. Sedan fortsatte dagen med vanliga lektioner men sedan kom det..terminens sista prov!

Jag är fri nu, jag är ju fri på riktigt! I morgon är det bara det sista kvar med den muntliga examinationen och sedan är allt över!

På eftermiddan när jag kom hem så kännde jag en riktig kick av sommar så jag satte på mig klänning och gick ut med en klass i handen och bara solade mig i värmen. Det var faktiskt otroligt skönt att känna lite värme i det här landet! 

Friendship

God eftermiddag! Dagen har än en gång vart väldigt seg inget att göra och alla är bara såå trötta inklusive mig.

 

I morse var jag hos läkarn och fick andas i en maskin som skulle mäta något med mina lungor, jag blev extremt utmattad och hela kroppen skakade som en galning. När jag kom till skolan var det dags för terminens sista matteprov, guuushhh vad skönt!

 

Dock så är inte alla prov över,imorgon är det igång igen med nytt prov, NO den här gången. Så just nu sitter jag och tokpluggar och ärligt talat så förstår jag mig inte på spektrum och sånt där..nä usch nu vill man allt ha sommarlov! 

Det är sånt här man gör när man är trött på skolan, collage!

Jag var en elak 7 åring!

(Bild från fotograferingen i gamla stan)

Hej amigaaas!  

Dagen idag har vart ganska så seg i klassen är nästan alla arga på varandra och det märks att alla är så extremt trötta på skolan. Men nu behöver vi bara stå ut med 13 dagar till tills vi slipper varandra och pluggandet. Påtal om skolan så har jag tänkt att berätta en otroligt pinsam och elak sak som jag gjort, så hemskt att jag ens berättar detta..

Men iallafall när jag gick i 1:an så kände jag mig för att vara lite busig (olikt mig) jag gick in på en rast och eftersom att jag visste att min grupp inte skulle ha lektion efter rasten så passade jag på att lägga ett häftstift på min stackars lärares stol, nää gud så elak jag är usch! Men det är ju ett typiskt "skolbus" och någon gång måste man ju testa..eller? Har faktiskt ännu inte berättat för min dåvarande lärare och ärligt talat tror jag inte att jag ska göra det heller.

Ha en underbar kväll!  

 

Fotboll

Godmorgon homies! Ska dra till skolan om ca 20 min men tänkte att ett litet godmorgon inlägg kunde passa. Hur är det med er? Nu på morgonen har jag idrott, fotboll..gud så bra när jag knappast kan gå med mina ben så klumpig jag är men det är kul så vi får se det från den ljusa sidan, MEN om jag gör bort mig så skyller jag på någon annan, haha. 

Aja önska mig lycka till så hörs vi senare i nästa inlägg, krammiis krammiss!

Wanties till sommaren!

Har ni sätt så söta shorts? Dom är ju bara sååå söta. Jag vet att dom var en stor trend förra sommaren men jag är ju självklart lite efter och tar upp dom nu, men whatever jag ska fortfarande ha dom! Jag hittade denna på Gina men jag har även sätt att dom säljs på New yorker i nacka forum så någon dag drar jag dit och köper dom här grymt söta shortsen. 

Vad tycker ni? 

 

 

 

Har slut på ideér..

Nu är det inte långt kvar på terminen och det känns verkligen som sista slutspörten med läxor och prov. Denna vecka har jag dock 3 prov och jag tillbringar hela söndagen åt att bara plugga..uuscccchh! Aja det är ju trots allt inte långt kvar och jag tror faktiskt jag orkar någon vecka till. 

Imorgon har jag basketavslutning och jag är faktiskt väldigt peppad, jag har inte vart med på avslutningen på flera år men i år har jag inget planerat och har då möjlighet att gå. 

Jag börjar få slut på ideér till blogginlägg så snälla hjääälp mig! 

SVERIIIGEEE!

YAAAAAAASS!! Så himla kul att Måns vann. Jag ha tänkt på en sak, Sverige har bara vunnit eurovision med riktigt bra låtar. Euphoria, heroes och själklart massor av andra låtar. Men stort grattis!!