Elza's

Vacation!

 

 

Heeeeeej hörnii!

Jaa jag vet att det var en hel vecka sedan jag sist bloggade men det har vart sånt strul med internet på resan så jag har inte kunnat ladda upp ngt till er :( Im very sorry! Men nu är jag här med ett nytt inlägg och med nya möjligheter ahaha! Resan fram till korsika har vart mysig och jag har sovit nästan varje gång jag suttit i bilen,skönt att slippa 8 timmar av att bara åka bil!

Jag ska inte gå in på massa detaljer för egentligen är det inte så mycket vi gjort på resan än så länge..Tänkte dela med mig av lite snapshots till er iaf!  

Destination Göteborg

God morgon!
sitter i bilen nu och ska sitta i ca 3 timmar till mot Göteborg där vi ska ta färjan till Kiel.

Jag kanske har vart otydlig om vart jag och min familj ska någonstans men nu ska ni få ett tydligt svar.

Vi ska ännu en gång bila genom Europa och denna gång är målet Korsika! Bilden ovan är där ifrån. Men nu är destinationen Göteborg och nästa destination får ni se senarare.
Puss puss!

Jag är Malala...

Hej godingar! Farsgubben och jag åkte iväg en sväng till Ica Maxi för att köpa dom sista inköpen tills imorgon och dom envisas med att jag måste läsa..böcker är inte min grej. Jag måste hitta någon jag gillar!

Det är svårt för mig att hitta storys jag gillar i t.ex. romaner osv., men jag tänkte lite utanför alla fantasier och drama, istället köpte jag en bok där en väldigt stor förebild för mig skriver om hennes kamp för rätten till utbildning! Det jag lärt mig i skolan om Malala är mycket inspirerande och jag kände direkt att jag ville veta allt mer om henne. Därför har jag nu denna boken att läsa på stranden på Korsika! Hur perfekt kan det bli? 

Ser mycket fram emot att börja läsa denna! 

Midsommar

Glaaad midsommardag människor! 

Hoppas ni hade en trevlig midsommar, det hade jag tack. Trots vädret igår hade vi super trevligt inomhus med lekar och god mat. Nu har jag inte sett solen på länge så det känns inte fel att lämna landet imorgon, hela familjen har hela dagen packat inför bilresan. Imorgon bitti far vi iväg mot göteborg och jag får se ifall jag har möjlighet att blogga! Men tills nästa inlägg, ha en fortsatt mysig regn lördag! 

PLAYSUITS

1.HERE //  2.HERE //  3.HERE //  4.HERE //  5.HERE //  6.HERE

 Hello Friends!

Jag ligger i sängen och är lite småsjuk perfekt nu till midsommar..Kollar runt lite på nätet för att hitta kläder inför resan och hittadenågra somriga playsuits (jumpsuits)! Sånt är ju aldrig fel. Det fanns massor av olika sorter, men dom här 6 tyckte jag var riktigt fina! Håller ni inte med? 

Äldre får bete sig hur som helst!

Hej på er!

Det finns mycket att irritera sig på i denna värld och något jag verkligen tänkt på är att gamla vuxna ofta ser ner på oss ungdomar, varför ska du få tränga dig först i kön bara för att det står ungdomar där? Detta är något jag ser ganska så tydligt nu när jag är en ungdom och inte använder mamma och pappa på samma sätt.

Dock så är jag en person som vågar ta plats och vågar säga emot.Men när jag gör det så är det ofta så att dom äldre inte lyssnar, man hör en suck och så mummlar dom ordet "ungdomar" på ett nedlåtande sätt. Sjukt dumt när dom också har vart undomar som oss, alla har eller kommer vara det någongång. 

Det kanske är bara jag som upplever detta men det är även något som jag stör mig på och jag vill inte hellre att någon ska känna sig illa behandlad av någon och en äldre människa har inte mer rätt att att behandla dig illa bara för att han/hon är äldre än dig! 

 

Första dagarna på sommarlovet!

Heeeeeej hörrni!

Jag bloggade inget igår och inte heller under dagen idag, dels för att jag inte haft ork men sen så har jag sovit bort halva dagen också..hehe. Igår iallafall gick jag och dom här tjejerna som ni ser på bilden på picknick, verkligen supermysigt och skoj! Idag dock åkte jag och Nora iväg till Trollan och badade, förstår fortfarande inte hur hon fick med mig på det där! Det var iskallt!! 

Nu tror jag nog alla har fått sitt sommarlov och mina första dagar har vart suveräna! Har inte era?!

Gröna Lund!

Nu är det sommarlov!! Gud så glad jag är och dels nöjd med mina betyg,jag nådde mitt mål! Efter skolavslutningen åkte Agnes,Maja,Lotten,Esther och jag till Gröna Lund. Superkul eftermiddag men dock fick jag åka tidigare eftersom jag ska till min gammelfarmor på släktkalas,sitter i bilen nu påväg dit nu så snart blir det party!