Elza's

Tänndalen

Nu sitter hela familjen i bilen och längtar till att få komma fram till Stockholm, en vecka har vi vart i Tänndalen men det känns verkligen som mindre. Tiden har gått så fort men ändå känns det bra att komma hem igen, borta bra men hemma best huh. När man åker bil såhär länge så börjar man tänka tillbaka lite från i sommar då vi bilade igenom europa. Saknar verkligen sommaren och resan ner till Italien, en resa alla borde uppleva! 

Ribbed Crop top

      

Jag har fastnat så sjukt mycket för dom här croptop"sen", dom är så sjukt snygga och man kan typ styla dom till vad som helst. Har tänkt införskaffa mig några men just nu är det så himla mycket jag vill ha så jag får se vad jag vill prioritera först. 

Grå //HÄR//                   blå"ish" //HÄR//                    Svart //HÄR//

Missbrukar halstabletter

Dom senaste 5 åren så har jag vart sjuk här uppe i fjällen, alltså ordenkligt sjuk och inte var detta år ett undantag. Jag har otroligt ont i halsen och jag har nästan missbrukat halstabletter -.-. Jag hade lite feber men jag känner mig ganska pigg ändå, vädret idag är inte på topp så jag hade tur att jag inte missar något. Jag får hoppas att det blir bättre senare idag. 

 

Timmar i bilen..

Nu har vi suttit i bilen i 6 timmar och om någon timme är vi framme vid Tänndalen. Jag är ganska så trött på att sitta i bilen nu, sverige har verkligen inget att bjuda på om man ska bila...vill du se skog? Välkommen! 

 

Min dröm är...

Mitt fotointresse kom i tidig ålder, jag har alltid vart intreserad av bild och konst och har alltid pratat om att bli fotograf. Jag vet inte riktigt vart mitt fotointresse kommer ifrån förutom att min pappa som jag vet är väldigt konstnärlig och duktig. Jag strävar efter drömmen att någon dag få resa runt i hela världen och göra det jag tycker är kul, nämligen fotografera.

Det finns ju massor av olika "fotograftyper", vissa fotar snygga modeller till ett modemagasin medans andra fotar läckra maträtter som ska finnas på menyer. Mina planer är att gå den mer öppna vägen, jag vill resa runt i världen och fotografera hela världens natur, jag vill bli naturfotograf. Jag är så pass ung nu och kanske så ändrar jag mig imorgon angående fotografering, men jag vet idag och har alltid vetat att jag vill jobba inom fotografi. 

Det finns fina gymnasium idag som har fotoinrikting, mina planer är att när jag sen ska börja på gymnasium att jag går i fotoutbildning där. Jag slår vad om att jag kommer ha med mig så mycket kunskap därifrån att jag någon dag kommer stå med min urdyra kamera och ta exlusiva naturbilder i sydafrika. 

Ni gör mig frustrerande!

         Jag diggar sånna här personer:

  • Sånna som tar för sig i konversationer med som fortfarande släpper in andra,dom där stela stämnigarna som kan ske ibland kan vara rätt så..ja stela, då är det skönt att ha någon i gruppen som tar för sig och förhindrar den där stela stämningen. 
  • Dom som inte är rädda för vad andra ska tycka om en. Dom personerna ger en väldig inspration.
  • Snälla personer gillar jag, låter väldigt formuelt men jag gillar snälla personer helt enkelt. Dom som inte ger ifrån sig dryga komentarer och dom som faktiskt kan säga snälla saker även om det är en litet ord. 
  • Personer som bryr sig och frågar tex "Hur mår du?" jag tycker det är en självklarhet att man frågar hur någon mår, det handlar om artighet. 

         Usch för sånna här personer:

  • Personer som inte står för sina handlingar, det är bara fruktansvärt omoget och larvigt att inte kunna erkänna sina gärningar. 
  • Kan inte folk bra sluta prata skit bakom andras ryggar? Hur kan det vara så himla svårt att bara låta bli att säga felaktiga saker om någon. 
  • Jag blir väldigt frustrerad på folk som hela tiden rättar en, såfort man säger något så är det någon annan jävel som ska lägga in en kommentar om hur fel det var.
  • Efter 10 minuter av bara rent tjat måste man väll förstå att det inte kommer bli det personen önskat? Dom som tjatar på saker är bara jätte jobbiga. Dom har liksom ingen gräns, någonstans måste man ha den gränsen. Om man säger nej, har personen fått ett svar..men ändå fortsätter tjata. Jag kommer inte ändra min åsikt/beslut bara för att personen tjatar, snarare tvärtom!  

Dålig vecka!

Nu måste jag börja med att säga förlåt, jag har inte vart aktiv på bloggen denna vecka och det ber jag om ursäkt för. Jag har faktiskt inte haft tid att vara på något socialt media just pga att jag har haft så himla mycket i skolan. I måndags hade jag matteprov, idag (torsdag) hade jag också matteprov och imorgon ska jag ha ett stort prov på Första världskriget och revolutioner. Faktiskt så är det ganska så intressant så jag försöker och vill lära mig massor! I måndags hade jag lagfotografering med mitt lag men även med Skurus damlag eftersom jag har spelat med dom på matcher, superkul! 

 

3 timmar buss

Vaknade 5.20 i morse för att ta mig till skolan där bussen till Romme skulle gå. Nu sitter jag på bussen och om någon timme är vi framme.

Upp