Elza's

// Outfits for School //

Nu har vi gått i skolan i ca 2 veckor (iallafall jag) och det blir bara svårare och svårare att välja outfit för skolan. Så jag snokade runt på internet och gjorde ihop 2 superfina outfits som är anpassade till skolan, men även för helger. 

Vill du veta vart plaggen är ifrån så ser du här på länken //Outfit 1// ...  //Outfit 2//

// Wild survivors //

 

Tjeeenare på er! 

Igår så bestämde jag och Nora oss att tälta..superkonstigt men det lät som en rolig grej eftersom varken jag eller hon gjort det förut. Det tog Ca 2 timmar att få upp tältfanskapet men tillslut fick vi ju upp det och vi vaknade även imorse i tältet, så det var säkert det flög inte iväg.

Aja vi hade iallfall superkul men jag tror aldrig att jag skulle klara mig ute i skogen själv i ett tält utan internet. Jag kände mig tom utan internet haha. Du bör va medveten om att vi endast var 15 meter ifrån huset men ändå..det var vildmark haha!

Nora! Du o jag är survivors! 

// eget sommarprat //

Jag må säga att min kondition inte är på topp...inte alls. Men jag känner mig iallafall inte ensam, vi alla i laget droppar av svett och hyperventilerar haha. Jag kanske inte har berättat detta men jag har en ny tränare! Smith heter han (Lyxigt jag vet) han pratar endast engelska med oss vilket är superbra för mitt sunkiga engelska betyg hehe. Men basketen är iallafall igång och det är ju ljuvligt kul! Skönt med rutiner. 

På bildlektionen lyssande jag på Zara larssons sommarprat och jag fick själv lite ångest över mitt egna sommarprat vi ska göra på svenskan. Man ska nämnligen spela upp det för hela klassen och som ni vet har jag massor att prata om, men jag måste fortfarande vara lite cool..inte så arg och frustrerad som jag oftast är i mina superlånga inlägg. 

 

 

// Paddel i Velam //

God eftermiddag kompis! 

Idag började dagen sent, började inte för ens 11.40 i velamsund där klassen skulle mötas för att paddla. Jag har paddlat kajak många gånger och det är lika jobbigt varje gång, jag slår vad om att alla i klassen kommer ha träningsvärk i armarna imorgon thihi. 

Därefter så gick jag, Nora och Lotten och klättra i träd o åt äpplen..Favorittjejerna :* 

Supermys dag!

// Tbt Nice //

Heej däär! 

Ni vet att jag var på studieresa i Nice för några månader sen, asså jag vill bara spola tillbaka tiden! Vi hade såå kul! Jag har suttit o bläddrat bland massor av Nice bilder och insåg hur coola grejer vi såg och gjorde! Kolla får ni se..! Aja idag har vi firat mamma på sin födelsedag, massor av familj kom på besök myyysssiiiggt! GRATTTIIS MAMMMIII! 

Hur har er helg vart? 

// Zara Larsson Konsert //

Detta inlägg har jag dröjt så länge på att lägga ut hehe, my bad! Nu har skolan börjat och det känns bajs, sommarlovet gick för fort håller ni inte me? Men för att avsluta sommarn så bestämde jag och Nora oss att gå och se vår älskling Zara larsson i kungsan! Det var helt galet bra, vill bara spola tillbaka tiden och dansa och sjunga hej villt till alla hennes låtar. 

Det var så att jag och Nora var noga med att vi skulle få bra platser och kom därför i god tid så att vi kunde stå längst fram. Till en början stod vi längst fram, verkligen bästa platserna men...det var 3 timmar kvar tills Zara skulle uppträda och det fanns många av otrevliga typer som behandlade oss som skit. När någon förolämpar mig eller mina vänner viker jag mig inte, istället "kaxar" jag emot (vilket man kanske ska va försiktig med).

Men grejen var den att så som personer behandlar andra är inte okej, inte alls! Vi bad några bråkiga killar att sluta upp med att puttas osv och svaret tillbaka...nä usch! "Jag ska knulla din mamma din jävla Hora", VEM SÄGER NÅGOT SÅDANT!? Man måste kunna anpassa sig till folk som inte vill stå och dansa och puttas. Istället behöer man behöva ställa sig i en konflikt om en så enkel sak som att bara sluta puttas? Är det ens logiskt att man då fick tillbaka det där svaret? Och vem fan ger dig rätten till att kalla mig och min vän för Hora? 

Aja men bortifrån alla otrevliga situationer så hade vi verkligen superkul, och vi tackar Zara för den fantastiska kvällen! 

// Gröna lund //

Heeeeej! 

Snart ska jag iväg och åka med pappa till stan och göra en sak, heeemliiigheeteeer! Igår var jag iallafall med Sara och hade en superdunder dag på grönan, vi hade såå kul! Jag slog "kastapil" rekord för igår och vann med 6 poäng ifrån att få 1:a pris istället fick jag andra pris, den där rosa pippin där på bilden. Vi hade iallafall superkul och vi åkte popexpressen tills vi knappt kunde stå på våra fötter! Superrolig dag iallafall! 

// TB //

Heeeej på er! 

Det är dumt att skylla på forme men jag har inte kunnat ladda upp mina inlägg! Men nu verkar det fungera normalt igen och hoppas att mina inlägg publiceras som normalt. Här är lite bilder  från när jag och Nora red och även vår underbara middagsdejt med energidryck och pizza hehe. Vi hade verkligen superkul! 

 

// Spotify news //

Just nu finns det så himla mycket nya låtar ute på Spotify som jag bara har spelat sönder, här är några som absolut var välkommna till min spellista!

Reality - Radio Edit 

Walking in the Sun 

Hopefull! Den absoluta favoriten! Låten är inte ny, dock ganska ny på Spotify! Älskar låten och budskapet är ju helt underbart! 

How deep is your love

Sist men inte minst min fina Zara med Lush life! Älskar den! 

 

// Rida häst //

Heeejsaan! 

Jag har haft något problem med bloggningen några dagar nu, mina inlägg läggs i utkast och publiceras aldrig :/ Men nu hoppas jag verkligen att mina inlägg kommer upp! Aja det jag Iallafall tänker skriva nu är att jag för första gången ska rida!!

Har lite fobi för hästar, dom är så stora och nä har aldrig vart något för mig. Men vem vet! Jag kanske helt ändrar åsikt.