Elza's

Prom dresses

Nu börjar verkligen våren komma och jag har börjat tänka på skolbalen! I 8:an har vi inte något sånt men jag vet att i 9:an i min skola så har man det och även i många andra skolor.Jag hittade 4 st supersöta balklänningar som skulle passa perfekt, ganska så olika men fina på sitt egna sätt. 

/1/.../2/..../3/..../4/

Tillbaka från Nice

För några dagar sen kom jag hem ifrån Nice, jag har haft det helt underbart och fått lära känna massor av nya personer. Jag har inte tänkt att beskriva hela resan eftersom vi gjorde så mycket men jag har väldigt mycket bilder som kommer läggas ut i olika inlägg så ni också får ta del av min resa.

Jag trodde att jag skulle ha chansen att lägga ut något under resan men forme ville antagligen inte samarbeta så det kom aldrig ut något tyvärr. Men huvudsaken var ju ändå att vi skulle få uppleva så mycket som möjligt och det har jag verkligen! 

Mina top 5 serier!

Gossipgirl är ju en typsik tjejserie med både massor av drama och kärlek. Jag behövde väldigt mycket tålamod när jag såg denna och ibland gav jag bara upp för att den ibland var väldigt utdragen och tråkig. Men mycket sevärd tjejer men även killar för den var riktigt bra! 

Ååååh vad jag älskar denna serie! En perfekt serie att kolla på när man är sjuk eller under ett långt tråkigt lov. Vissa ansnitt bör du hoppa över om du är känslig för blod och sånt, men absolut 5/5 stjärnor! 

Denna underbara serie har nyss kommit in i mitt faboulösa liv, en riktig lifesaver! The Walking dead,urbra serie med så mycket spänning och äventyr! Även här kanske man ska avakta lite ifall man är känslig för blod och inälvor...

Pretty little liars...vad ska jag säga? Min absoluta favoritserie genom tiderna, utan denna är jag en riktig "walking dead" den är typ mitt halva hjärta! Denna serie handlar mycket om tålamod, du måste ha tålamod för att se denna och om du ger serien det så kommer du tacka dig själv i hela ditt liv. 

Glee! En riktigt rolig serie som ger dig så mycket skratt. Jag älskar musiken som kommer där ifrån och många av låtarna får hänga med på min spotify lista..

Detta är mina absolut bästa serier som jag kollar på just nu eller som jag har kollat på, rekomenderar alla starkt! 

Packning

Håller på för fullt och packar till Nice resan. Nu är det bara några timmar kvar tills vi drar oss till cityterminalen och senare vidare till Arlanda, jag är riktigt taggad nu på att bara sätta mig på flyget och sedan landa i Nice. Mina top 5 serier får ni se i nästa inlägg! 

Kraaaaaaaaaam! 

10 april

God förmiddag! 

Idag har jag inte gjort sådär jätte mycket, vi åkte och hälsade på min fina gammelfarmor och åt även lunch/fika där. Kände att det behövdes ett litet smått spontant inlägg såhär en fin fredagsafton. Har så stora planer till min nya heater som behövs nu till våren..har ännu inte fotat den men snart så! Jag måste verkligen börja packa nu men jag har ingen ork idag...vi skjuter upp det till ikväll eller imorgon. 

Ha en fortsatt härlig fredag! 

 

Ombre

Halloooj!

Idag har jag suttit 2 timmar i en stol med håret inkrämat i färg och massor av folie, som ni kanske förstår så har jag alltså färgat håret. Jag var på samma ställe som jag förra gången klippte mig på, just för att jag tycker att dom gjorde ett väldigt bra jobb förra gången. Har länge nu under vintern tyckt att mitt hår vart för dystert och jag har velat göra det ljusare på något sätt. Ombre fick det bli, ljusare vid topparna men fortfarande min naturliga färg i hårbotten så att jag får en snygg utväxt. Blev faktiskt riktigt nöjd, bilderna är dåliga men jag ska absolut försöka ordna bättre bilder snart.

Nike air max

Det är inte långt kvar till resan till Frankrike och hela resan kommer bestå av utflykter. Det betyder långa promenader och då behöver man ju självklart ett par bra skor att gå i. Det fick bli ett par Nike Air max och jag är så nöjd! Mamma var så snäll att köpa dom åt mig, tack mammiiii <3  

Så ser verkligheten ut!


Blev så himla glad när jag såg denna docka på Åhlens i sickla, kände för en gångs skull att dom tänkt på hur verkligheten ser ut. Det finns inte en enda kvinna som är så smal som vissa butikers skyltdockor, dom ser ju inte äkta ut. Blev riktigt stolt över Åhlens när jag såg skyltdockan.