Elza's

Gårdagens bilder

Som ni kanske har sett så har jag ny heater till bloggen, jag är rätt så nöjd med mitt budskap. Budskapet är att man ska vara nöjd och inte gömma sina komplex, jag har länge haft komplex för min "profil" jag har tyckt att den ser platt ut. Jag har inte riktigt trivts med att sitta på rad (tex biosalonger) för jag har vart rädd för att någon ska se min profil och att dom ska dömma mig. Jag är inte rädd längre, inte alls. Som jag ofta säger så är det udda det vackra, detta är just ett sånt tillfälle. 

Här är resten av bilderna jag och Sara tog igår, jag måste bara säga att det var ungefär -12°C när vi var ute, vi var också nere vid havet så det var ju extra extra kallt, buuurr! Vi kännde varken fingrar eller tår. Bilderna togs med min nya kamera och jag är mycket nöjd med den efter att ha testat både naturbilder och profilbilder. 

Snö!

Nu har snön lagt sig över norrtälje och rådmansö, jag hoppas verkligen att det är lika mycket snö i stockholm som det är här. Jag förbereder nämligen att göra en ny heather till bloggen på måndag, kanske lite mer vintrigt och julig stil.

Efter lunch ska jag ut i snön igen och fota lite med min nya kamera, supertaggad! Bilderna kommer upp ikväll.

 

Nyårsplaner

Nyår är på onstag och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, i år ska vi fira hos några vänner och det har även bjudits in massor av andra familjer som jag aldrig har träffat. Jag känner mig jättetaggad och det känns som att jag har hittat min nyårsklänning. Jag vill inte lägga ner massor av pengar på sånt som jag inte kommer använda så ofta. Därför har jag såklart kollat på Hm om det fanns någon klänning där och jag tror jag har hittat någon som skulle passa mig, Hm = billigt, mycket att välja bland,skönt materiel och dom har allt. Jag tycker inte att det är något fel att shoppa på billiga affärer, begagnat skulle också funka. 

På tisdag tänkte jag och Lotten åka in till stan och göra lite inköp till nyår, hoppas att den finns på Hm.  

Inspirerad för en gångs skull

Jag vet inte ens om jag vågar mig på att lägga ut dom här collagen, ett inresse som jag också har är smink och fashion. Dock så läser jag inga modemagasin eller något liknande, intresset ligger mest att lägga ihop olika klädesplagg med accesoarer. Min sysling är superduktig med collage, mode och sånt, hon driver en egen blogg som ni kan kolla in HÄR. Hon är väldigt duktig på collage som sagt och jag blev lite inspirerad till att göra ett eget. Jag gjorde ett vardagslook collage och ett nu till nyår, tyckte det var passande. Jag tycker verkligen att ni ska kolla in hennes blogg, själv läser jag den varje dag. 

Juldagen

God jul allihopa! 

Jag hoppas verkligen att ni har haft en underbar julafton. Själv har min vart helt perfekt med god mat och trevligt sällskap. Det var galet mycket paket under granen i år, flera timmar av paketöppning och det var massor av fina julklappar. 

Idag på juldagen blev det förstås rester från igår, det smakar tom bättre har ingen aning varför.

 

2 timmar av letande

Igår var dagen man kunde börja luta sig tillbaka och bara..andas. Jullovet har äntligen tagit fart och jag tror nog att alla känner sig mer än lättade. Igår var vår skolavslutning och det hölls några uppträdanden och sånt, trevligt på något sätt. Efter skolavslutningen åkte jag och tjejkompisarna in till slussen och gick strandvägen fram till slottet och börja gå upp mot gamla stan. Vi hade nämligen bestämt att vi skulle gå på julmarknaden på stortorget, en söt liten marknad med fina handgjorda saker. i drygt 2 timmar gick vi runt i hela centrala stockholm och letade efter resturanger, det slutade med burgerking haha. 

Det är mysigt nu runt jul i stan då det är pynt på varje gator och hörn och det gör att man kan gå runt där i timmar. Jag har en riktigt go liten tjejliga som betyder guld. 

 

Håll fast vid dina vänner

Oj oj oj nu måste jag verkligen berätta om hur underbara vänner jag har. Hela dagen har jag blivit uppvaktad och firad för att jag fyllde år igår, jag har så fina vänner som ens vill spendera tid och arbete bakom överraskningar till mig. 

Idag när jag gick upp till skåpen såg jag ett balongfyllt skåp med massor av olika färgglada ballonger, det första jag tänkte på vad "Vem fyller år idag?" men när jag upptäckte att det var mitt skåp slog det mig "det är ju mitt skåp!" Det var jätte gulligt gjort. Därefter så fick jag skämmas efteg rsom Frida sa att jag var tvungen att ha på mig kaninöron och hola hola halsband liksom...man kan säga att jag stack ut en hel del haha.

Något som jag har sagt till mina vänner är "Tänk att få någon tårta i ansiktet på sin födelsedag, tänk vad roligt" såklart hade dom inte glömt att jag sagt de så Frida hade gott och köpt fluffiga chokladbollar med grädde i som dom pressade emot mitt ansikte haha, ganska så rolig grej men jag gick runt hela dagen med grädde i håret. Jag fick även massor av oväntade presenter under dagen och mycket vacker sång i korridoren. Aa vänner är verkligen man ska hålla fast vid och det tänker jag göra.

 

BIRTHDAY GIRL

I morse fick jag ett lite gulligt collage av min bästa vän Sara, känner att jag måste bjuda på mitt vackra jag!

Tack sis <3